G. Mahil Onderhoudsbedrijf

G. Mahil Onderhoudsbedrijf beoordelingen (102)

Beoordeeld op 3 apr 2019
    Hotelschakelaar installeren en metalen lasdozen/installatiebuizen verv
    Guru is een vriendelijke man die snel reageerde en qua prijs/kwaliteit een voordelig tarief hanteert. Hij kwam eerst langs om het werk zelf in te schatten en heeft de prijs nogmaals bevestigd. Guru is niet te beroerd om met je mee te denken over verschillende oplossingen. Hij heeft in de weekenden de klus geklaard aangezien dat mij het beste uitkwam. De werkzaamheden heeft hij snel en goed uitgevoerd!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leidschendam
    Beoordeeld op 30 mrt 2019
    Schakelaars of stopcontacten: Repareren
    Dhr. Mahil heeft snel op de opdracht gereageerd en de klus heel vlot uitgevoerd. Kwaliteit is super! Dhr. Mahil denkt goed mee en heeft goede adviezen!
  • Review door Jaimy, Leiden
    Beoordeeld op 26 mrt 2019
    Groepenkast installeren of vervangen: 7 groepen; Extra groep instal...
    Reageerde erg snel en kwam van te voren kijken wat er mogelijk was voor het uitbreiden van de meterkast ivm de aanschaf van een inductie kookplaat. De installatie van de meterkast van erg snel en professioneel geïnstalleerd! Van een vakman kan je zeker spreken, weet erg goed wat hij doet en communiceerde dit ook. Raad hem ook ten zeerste aan.
  • Review door Conny, Den Haag
    Beoordeeld op 26 mrt 2019
    Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; 1 schakelaar; Installeren
    Meneer Mahil reageerde heel snel en direct, is prima bereikbaar. Hij is een vakman, dan merk je aan de aanpak van het werk, maar ook aan de suggesties voor verbeteringen die hij doet. HIj werkt snel en adequaat, kortom prima vakman.
    Beoordeeld op 18 nov 2018
    Lampen ophangen en electra
    Zeer positieve ervaring en ik kan hem zeker aanbevelen. Snel beschikbaar en vraagt redelijke prijzen voor het werk. Dhr Mahil werkt netjes en is enorm vriendelijk, voor toekomstige electra klussen zou ik hem meteen weer vragen. Bij mij heeft hij een buitenlamp met sensor geïnstalleerd en schakelingsprobleem op de badkamer opgelost
  • Review door Miranda, Spijkenisse
    Beoordeeld op 3 nov 2018
    Elektra
    Hele vriendelijke man, weet waar hij over praat en luistert goed naar je wensen. Komt ook met goed advies bij vragen over hoe het misschien anders kan. Heeft ook humor in zijn verhalen , toch heel fijn als iemand laat langer over de vloer komt. Ik heb zijn nummer opgeslagen voor eventueel toekomstige klussen. Echt een aanrader met een goede /prijs kwaliteit verhouding!
  • Review door S., Den Haag
    Beoordeeld op 28 okt 2018
    Geaarde stopcontacten plaatsen
    Heel aardige man die bij ons nieuwe geaarde stopcontacten heeft aangelegd, een nieuwe groepenkast heeft geplaatst en een ventilator heeft opgehangen. Alles naar tevredenheid en voor een schappelijke prijs. Wij zullen dhr. Mahil zeer zeker voor toekomstige werkzaamheden vragen.
  • Review door Edzard, Voorhout
    Beoordeeld op 29 aug 2018
    Wandkontaktdoos
    Top processional. Ik heb al vervolg afspraken met hem gemaakt.