G.K.O. B.V.
G.K.O. B.V. beoordelingen (31)
Review door Greg, Weesp Beoordeeld op 6 jan 2020Beoordeling: 1 van 5Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpun...(Bewerkt op 10 jan 2020)Bijzonder slecht in eigenlijk alles behalve het isoleren van muren waarvoor hij niet was ingehuurd. Maar vergeten na te kijken of de muur wel recht loopt. Dhr werkt bijzonder traag als er geen controle is. Hij heeft koperen leidingen in beton gegoten(zie foto), wat lekkages gaat veroorzaken en de afvoer van zowel bad als douche niet af laten lopen zodat het t huis in zou lopen. Kranen niet aangedraaid, tegels zijn schots en scheef tegen de wanden geplakt. En toen we niet tevreden waren, was hij eerst vriendelijk tot we niet tot betaling wilden overgaan. Want een ander moest alle werkzaamheden, dus het gestorte beton, inclusief de verlaagde plafonds die beide scheef geplaatst waren, opnieuw doen. Jan Dirk zijn werk is een volledige ramp geworden en heeft ons bijzonder veel geld gekost. Mijn advies, als je slecht afgeleverd werk wilt, kies voor Jan-Dirk!Review door Anton, Utrecht Anton, Utrecht
Beoordeeld op 2 dec 2019Beoordeling: 5 van 5Plafond: 4 m2; Gipsplaten afwerken plafondJan Dirk kon op de hele korte termijn ons uit de brand helpen en heeft ons plafond netjes stucklaar gemaakt.Review door Werkspot-gebruiker uit Nederhorst den Berg Werkspot-gebruiker uit Nederhorst den Berg
Beoordeeld op 20 nov 2019Beoordeling: 5 van 5Constructie: Tuinhuis; bij de haagPrima gedaan. Moeilijke klus.Review door Werkspot-gebruiker uit Utrecht Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Beoordeeld op 9 aug 2019Beoordeling: 5 van 5Plafond: 37 m2; Bestaand plafond verlagenJan-Dirk en Etienne hebben al onze plafonds dichtgemaakt, geïsoleerd en met gipsplaten tussen de balken. Het viel tegen dat de afstanden tussen de balken sterk wisselden en alles dus een aparte maat had. Maar Jan-Dirk heeft de klus netjes binnen de afgesproken tijd geklaard. Hij kwam steeds netjes op tijd en is gelukkig bereid om later nog eens terug te komen voor een deel dat de elektricien niet op tijd af had.Review door alieke, Abcoude alieke, Abcoude
Beoordeeld op 17 mei 2019Beoordeling: 5 van 5Review door Sanne, IJsselstein Sanne, IJsselstein
Beoordeeld op 16 feb 2019Beoordeling: 5 van 5Vezelcementen vloerluik bijslijpenGoede ervaring! Luik netjes op maat gezaagd, was binnen no time gepiept en netjes afgewerkt. Prettig in omgang, helemaal tevreden. Bedankt!Review door Colin, Utrecht Colin, Utrecht
Beoordeeld op 15 okt 2018Beoordeling: 2 van 5Achtertuin ophogen en bestratenAlgemene indruk Bij het insturen van de klus via Werkspot was de heer Koster één van de eerste die reageerde op onze vraag. Het eerste contact was goed en vriendelijke persoon om mee te overleggen. Meedenkend als het gaat om het vinden van een passend ontwerp. Lastig om afspraken mee te maken als het gaat om het afmaken en werken volgens de planning zoals overeengekomen. Uitvoering De uitvoering heeft anders plaatsgevonden dan vooraf besproken. In tegenstelling tot wat in de offerte stond heeft de heer Koster besloten niet af zoveel af te graven maar extra zand aan te brengen over de bestaande grond. Hierdoor is nu zes maanden later de contouren van de onderliggende grond zichtbaar omdat juist op die plekken onkruid aan het groeien is en niet op de andere plekken waar voorheen ook het juiste zand lag en geen grond. Voor de rest is het na het na een tweede keer terug komen goed hersteld, dit was nodig omdat de heer Koster besloot getrommelde stenen te verwerken met grote tot zeer grote hoeken eraf. Stukken met een afmeting van ca 5 cm en groter. Ten aanzien van het niet afgraven van de plekken waar grond aanwezig was is het afwachten of dit tzt zal leiden tot verzakking of overmatige groei van onkruid tov andere plekken. Wij hopen van niet, en zal moeten blijken. Garantieperiode De heer Koster heeft in de offerte een zgn grantieperiode van twee jaar opgenomen. Op 13 augustus hebben wij de heer Koster benaderd met de vraag wat de reden was waarom er tijdens één van de regenbuien een 'kolk' aan water was ontstaan in één van de hoeken van de bestrating waarna deze ook op die plek is gaan verzakken. Op het bericht van 13 augustus werd niet gereageerd, wel werd na het bellen de telefoon hierover beantwoord en werd toegezegd dit in te plannen. Op 28-9, 29-9 en 15-10 is via Whatsapp geprobeerd duidelijkheid te krijgen over het ingeplande bezoek, helaas geen terugkoppeling nog bevestiging. Wij hebben zo onze twijfels wat de garantieperiode daadwerkelijk zal inhouden en welke waarde hieraan moet worden gehangen. Dit zal de komende tijd moeten blijken. Eindoordeel De bouw trekt aan en ook de heer Koster zal het druk hebben met aanvragen. Met de aangeboden materialen zijn we redelijk tot tevreden. Over de uitvoering van het werk redelijk tot matig tevreden. Over de nazorg/garantieperiode zijn we nog zeker niet tevreden en zullen we moeten afwachten wat hieruit voort komt. Wij zullen de heer Koster niet aan onze vrienden of kennissen aanbevelen gezien onze ervaring tot nu toe.Review door Ivonne, Gouda Ivonne, Gouda
Beoordeeld op 22 apr 2018Beoordeling: 5 van 5Review door Werner, Alphen aan den Rijn Werner, Alphen aan den Rijn
Beoordeeld op 9 apr 2018Beoordeling: 5 van 5Plaatsen van 1 schutting en tuinddeur (Elephant WPC)Jan Dirk Koster (GKO) heeft naar volle tevredenheid bij ons een schutting en tuindeur geplaatst. Was een spoedklusje en Jan Dirk was erg flexibel. Ik heb Jan Dirk Koster (GKO) ervaren als een zeer goede vakman met brede vakkennis. Denk mee, is oplossingsgericht, werkt vlot en is prettig in de omgang. Hij werk secuur en netjes (alsof het bij hem zelf thuis is). Al met al zijn wij zeer tevreden en kan ik Jan Dirk van harte aanbevelen.Review door Werkspot-gebruiker uit Badhoevedorp Werkspot-gebruiker uit Badhoevedorp
Beoordeeld op 4 nov 2017Beoordeling: 3 van 5Verschillende timmerklussen in keuken, woonkamer en badkamer(Bewerkt op 5 nov 2017)Jan Dirk is een vriendelijke, communicatieve man die snel kon schakelen. Hij reageerde binnen een uur op onze oproep op Werkspot, kwam de volgende dag kijken en kon een paar dagen later al starten. Hij maakte een professionele indruk. Helaas valt de kwaliteit van zijn werk ons erg tegen. Hij heeft bij ons verschillende werkzaamheden uitgevoerd, zoals het plaatsen van een ombouw voor de keuken en het plaatsen van een voorzetwandje. Helaas was de maat vaak niet goed en werkt hij niet waterpas. We hebben zelf daarom veel herstelwerk moeten verrichten. Dit heeft ons veel tijd gekost. Wij hebben onze twijfels bij zijn ervaring als timmerman. We hebben hem feedback gegeven en netjes het gevraagde bedrag betaald. Hij gaf aan dat de stukadoor de oneffenheden wel kon oplossen. Hij bood aan om deze week nog een half dagje kostenloos te komen helpen, maar we hebben niets meer van hem vernomen. We zouden hem daarom zeker niet aanbevelen. Jammer!Reactie van de vakman:
Helaas komt het weleens voor dat de klant niet helemaal tevreden is, dit heeft naar mijn inzicht altijd een rede en soms ligt dit ook aan mij, in dit geval is de opdrachtgever super superkritisch, hier gaat het bijvoorbeeld om een voorzetwand van osb platen waar nog gipsplaten op moeten en nog een stukadoor tegenaan moet die de wand strak achter laat en een millimeter in 1 beweging weg tovert. De meetfout bij de ombouw van de keuken is door mij gecorrigeerd en perfect op maat en waterpas opgeleverd, komt nog bij dat ik een dag langer heb gewerkt voor half geld om zo de klant en mijzelf tevreden te stellen en de klus met een goed gevoel achter te laten. Verder heb ik aangegeven om nog een half dagje te komen helpen als er ruimte was in mijn planning mede omdat we al met al best lekker gewerkt hebben en er een goede sfeer heerste, helaas is dit niet gelukt door drukte. Andere onderaannemers die ik tijdens mijn aanwezigheid gesproken heb kwamen tot dezelfde conclusie, zeer kritisch wat de werkzaamheden ook behoorlijk stagneerde. Het laatste woord van de review van klant kan ik volledig achter staan
Reactie geplaatst 5 nov 2017