Fred Brinkhof Tegel en Onderhoudsbedrijf

Fred Brinkhof Tegel en Onderhoudsbedrijf beoordelingen (37)

• Review door john, Poortugaal
    Beoordeeld op 10 jun 2012

badkamer renoveren poortugaal

Fred kwam langs om een offerte uit te kunnen brengen.Bij het opnemen van de werkzaamheden , kwam hij vakkundig over, tevens kwam Fred sympathiek en betrouwbaar over. Fred is betrouwbaar,dit was voor ons ook belangrijk omdat wij niet altijd aanwezig konden zijn bij de verbouwing. Fred werkt netjes en is gezellig en vrolijk. Ook bij onvoorziene problemen word er een oplossing gevonden. Nadat de badkamer klaar was, deed zich een probleem met de radiator voor, dit was niet aan Fred te wijten maar aan de radiator, maar na een telefoontje werd dit snel en vakkundig verholpen. Wij zijn heel blij met het resultaat en genieten van de mooie badkamer. Zoek je een vakkundig en betrouwbaar adres , dan is Fred een goede keuze!

vriendelijk dank voor de leuke reactie, ik hoop dat jullie veel plezier mogen beleven in de nieuwe badkamer en tot binnenkort!

Reactie geplaatst 10 jun 2012
  • Review door Rosanne, Spijkenisse
    Beoordeeld op 12 mrt 2012

Complete badkamer + Toilet

Voor de eerste keer via werkspot op zoek gegaan naar een vakman voor het maken van onze badkamer en toiletruimte. Fred kwam bij ons binnen toen wij midden in de verbouwing zaten en gaf ons ook advies voor problemen waar wij op andere gebieden tegenaan liepen. Ook kwam hij met veel adviezen waardoor wij een hoop geld hebben kunnen besparen bijv. waar wij het beste de plinten + douchegoot konden kopen. Dit hoeft hij niet te doen, maar Fred is echt iemand die met je meedenkt en het best mogelijke resultaat wil neerzetten. Fred is van meerdere markten thuis, dus toen hij eenmaal goed op gang was met de badkamer en toilet hebben we hem ook gevraagd het plafond te stucen + spuiten, een aantal wanden stucen, 2 schuine wanden voorzien van gipsplaten, ophangen van een nieuwe verwarming, leggen van een laminaatvloer, plaatsen dubbel glas, vensterbanken. Alles tegen redelijke prijzen en ook al veranderden we soms van gedachten, Fred regelde het voor ons! Wij hebben hem gewoon een sleutel van ons huis gegeven en hij is 3 weken aan de slag geweest en kwam soms zelfs op zaterdag terug om kleine dingen af te maken. Eindresultaat is prachtig geworden, alles is keurig afgewerkt, nu nog de laatste dingetjes en dan kunnen we echt gaan verhuizen. Fred is zeer vakkundig, communicatie verloopt heel gemakkelijk, overlegt alles en vraagt precies hoe je het wil zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Mochten wij in de toekomst nog ergens tegenaan lopen en die kans is zeer groot met onze 2 linkerhanden dan zullen wij zeker weer contact met hem opnemen. Al met al is het soms toch een soort van gok die je moet nemen bij het uitkiezen van de juiste vakman, wij hebben er ook meerdere over de vloer gehad. Maar Fred is echt een topper die wij zeer dankbaar zijn voor het prachtig verbouwen van (bijna) ons hele huis!! Foto’s volgen nog!
    (Bewerkt op 13 mrt 2012)

Hallo Rosanne en Huseyin, ik hoop dat jullie er met plezier gaan wonen en verder wil ik jullie bedanken voor het gestelde vertrouwen in mijn bedrijf. ps. Ik hoor wel wanneer de housewarmingparty is! met vriendelijke groet Fred

Reactie geplaatst 13 mrt 2012
  • Review door BDS, Spijkenisse
    Beoordeeld op 17 dec 2011

Badkamer monteren in nieuwbouwwoning

Zeer betrouwbaar bedrijf, denkt heel goed mee en werkt hard. Elke dag op tijd en levert goede kwaliteit werk af. Werkt ook heel netjes trouwens.
  • Review door Mart, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 14 dec 2011

Nieuwe badkamer + verplaatsen muur

Fred is een prettig en vakkundig persoon. Hij heeft onze badkamer volledig gerenoveerd en er weer een plaatje van gemaakt! Hij denkt goed mee in de keuzes die we hebben gemaakt en draagt alternatieven aan. De offerte was zeer gespecificeerd en transparant, waar we naar op zoek waren.
  • Review door Bert, Nieuwerkerk aan den IJss
    Beoordeeld op 7 nov 2011

Renovatie badkamer

Opdracht was volldige renovatie van de badkamer, d.i. verwijderen en afvoeren van oude sanitair, tegels en verwarming, en nieuw plaatsen. Opdracht is op een uitstekende manier tot volle tevredenheid uitgevoerd. Kan hem van harte aanbevelen.
    (Bewerkt op 14 dec 2011)

vriendelijk dank voor uw reactie, En ook de radiator in de badkamer is na 4 nieuwe eindelijk in orde

Reactie geplaatst 14 dec 2011
  • Review door sprengelmeijer, Nieuwerkerk aan den IJss
    Beoordeeld op 26 aug 2011

betegelen

Zeer tevreden over de uitvoering van de nieuwe badkamer. Werkt netjes, denkt mee en geeft uitleg over de werkzaamheden. Profesioneel bedrijf dat mooi werk levert en nog gezellig is ook.
  • Review door René, Rotterdam
    Beoordeeld op 8 aug 2011

Portiek betegelen

De samenwerking verliep goed. Afspraken goed nagekomen en tevens goed werk afgeleverd. We zijn heel blij met het resultaat en we genieten er zeker van. Kortom, zeker een aanrader. Bedankt Fred!
    (Bewerkt op 17 aug 2011)

sorry maar een beetje laat.. Maar mag ik jullie vriendelijk danken voor jullie opdracht en gastvrijheid. met groeten, fred brinkhof

Reactie geplaatst 17 aug 2011