Fred Brinkhof Tegel en Onderhoudsbedrijf
Fred Brinkhof Tegel en Onderhoudsbedrijf
Beoordeling: 4.8 van 54.8536 reviews

Alle reviews (36)

  • Werkspot-gebruiker uit Waddinxveen
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 11 mei 2020
    Tegels zetten: 18 m2; Muur, Vloer; Badkamer
    Prettige manier van communiceren en denkt mee in de oplossingen en mogelijkheden. Wat begon als een opdracht om te tegelen werd een complete renovatie. Fred komt zijn afspraken na en levert wat hij beloofd.
  • Cyriel, Capelle aan den IJssel
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 9 mei 2020
    Badkamer: 10 m2; Complete renovatie, Uitbreiding
    Fred heeft de oorspronkelijk badkamer en studeerkamer verbouwd tot 1 grote badkamer van 12m2. Compleet met: toilet, whirlpool, inloopdouche, vloerverwarming, spotjes in plafond, badkamermeubel en 2 niches. Met deze vakman kunt u rustig zaken doen. Ga op vakantie en bij terugkomst treft u een waar wellness centre aan :-) Zoals de vele recensies laten blijken is hij betrouwbaar, kundig en levert top vakwerk af. Ook qua prijs is hij marktconform en in vergelijking met veel andere partijen best scherp geprijsd. Alvorens het project wordt alles tot in detail doorgesproken, meerwerk wordt vooraf overlegd en hij geeft vooraf een tarief af zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Omdat Fred zijn specialiteit badkamers is informeert hij over mogelijkheden tijdens de bouw. Samengevat: doe absoluut zaken met deze man hij werkt netjes en heel snel. Binnen 3 weken was alles gerealiseerd en alles nog met een vleugje Rotterdamse humor! Referenties op verzoek!
  • Susanne, Pijnacker
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 17 feb 2020
    Tegels zetten: 9 m2; Muur; Woonkamer
    Ontzettend blij zijn wij met het resultaat van onze betegelde muur! Vanaf het begin al duidelijke communicatie. Je weet gelijk waar je aan toe bent wat betreft de prijs. Dit heb ik zelf als heel prettig ervaren. Fred heeft zich aan de afgesproken datum en tijd gehouden en is daardoor wat mij betreft erg betrouwbaar. Zeker een aanrader!
    (Bewerkt op 20 feb 2020)

    Reactie van de vakman:

    Hallo Susanne, bedankt voor je leuke reactie en de opdracht. hoop dat je veel leuke reacties krijgt en veel plezier in de nieuwe woning. fred
    Reactie geplaatst 20 feb 2020
  • Atakan, Rotterdam
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 11 apr 2019
    Tegels zetten: 40 m2; Muur, Vloer; Toilet
    IK heb Fred leren kennen als een snelle, meedenkende en betrowbare persoon. Hij weet wat hij doet en geeft je goede informatie over wat je wel en niet kan doen. Ik heb zijn nummer en naam opgeslagen in mijn mobiel en zal hem zeer zeker bellen als ik een vakman in tegelen nodig heb. Afspraak was zeer snel geregeld en hij kwam gewoon op tijd aan rijden. Fred je bent een kanjer jongen... en NOG VAN HARTE GEFELICITEERD ....
  • Niels, Lisse
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 10 jul 2017
    Plaatsen badkamer + toilet nieuwbouwwoning
    Fred heeft voor ons de badkamer + toilet van onze nieuwbouwwoning gerealiseerd. We zijn zeer content met de manier waarop het resultaat is opgeleverd. Fred laat zien dat hij een echte vakman is. Hij is meedenkend en kan adviseren waar nodig. Daarnaast is hij er vriendelijk en gezellig, wat een erg fijne bijkomstigheid is. Het is een harde werker waar je je opdracht zeker aan kan toe vertrouwen. We bevelen Fred daarom zeker aan bij andere en zullen in de toekomst (wanneer nodig) zonder te twijfelen weer gebruik maken van zijn diensten. Foto's van het resultaat volgen nog.
  • Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeling: 4 van 5
    Beoordeeld op 29 mrt 2017
    Badkamer en toilet verbouwing
    Wij hadden een grote klus en het is Fred gelukt om die binnen korte tijd af te ronden. Binnen 3,5 week heeft hij een slaapkamer omgetoverd tot badkamer, een douche tot wc verbouwd en een bestaande wc vernieuwd. Wij zijn blij dat dit gelukt is. Het resultaat is prima en alles werkt naar behoren. Van alle offertes was hij de goedkoopste en ook de kosten voor meerwerk vielen mee. Helaas hebben we tijdens de verbouwing 2x een kleine lekkage gehad en heeft 1 van die lekkages tot vlekken op het plafond geleid, die we er niet meer uitkrijgen. De samenwerking was prettig. Wel willen we als tip meegeven om zo concreet mogelijk afspraken te maken met Fred. Voorbeeld: Fred adviseerde om een stopcontact weg te halen en wij twijfelden hier nog over. Een dag later was het stopcontact al verwijderd. Liever hadden we gehad dat hij nog een keer bij ons gecheckt had of we het er mee eens zijn. Al met al zijn wij erg blij dat we met Fred in zee zijn gegaan en genieten we elke dag van de nieuwe badkamer.
  • Leonne, Rotterdam
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 2 dec 2016
    Leggen 100 m2 keramische tegels met gebruik van nivelleersysteem
    Zeer tevreden. Goed meegedacht en prettig overleggen. De vloer ligt er heel mooi en strak in. Bedankt!
    (Bewerkt op 3 dec 2016)

    Reactie van de vakman:

    U ook bedankt voor het gestelde vertrouwen, en hoop dat u met veel plezier in de nieuwe woning gaat wonen
    Reactie geplaatst 3 dec 2016