Werkspot-gebruiker uit Utrecht
HR++ glas plaatsen
Ik had eerder al geen positief beeld van het werk wat deze ‘vakman’ uitgevoerd had. Nu heb ik binnen enkele maanden een ruit die op twee plaatsen gescheurd is bij de scharnieren. Duidelijk een fout gemaakt bij het plaatsen van de ruit in het hout. Na een afspraak waarop deze man niet kwam opdagen, 2 telefoontjes en een email krijg ik deze reactie:
‘Met het glas zetten waren de ruiten allemaal in orde, en tot nu toe zijn er zulk soort klachten niet bij ons voorgekomen! Voorlopig is onze agenda vol, en als er ergens een plekje over is hoor je dat wel via de mail of telefoon, wanneer het ons uit komt en niet jou!!!’
Zo gaat deze man dus om met zijn vak en zijn garantie. Ik heb erg veel spijt ervan dat wij ooit met deze man in zee zijn gegaan. Je verwacht een vakman en nu moet ik via mijn rechtsbijstand een fatsoenlijke garantie en reparatie op een redelijke termijn afdwingen.
Referentie van 9 februari 2010:
Ronald beloofde dat de klus binnen een week geklaard zou zijn. Dit werd 9 weken. Hij wilde steeds in het weekend komen, wat mij niet uitkwam en ook niet was gemeld toen hij de klus aannam. Vervolgens zei hij dat andere mensen voor gingen.
Hij had het glas in de verkeerde afmetingen besteld waardoor het nog meer vertraagde. Het werk is ook erg slordig uitgevoerd, ik heb hem 2 keer terug laten komen om dingen bij te werken of opnieuw te doen. Waar ik ook van baalde was dat er veel afval in mijn tuin is gegooid.
Hij wilde voor hij begon een aanbetaling voor materiaal (dit kreeg hij ook), maar wilde halverwege de rest van het geld, weer voor materiaal.
Uiteindelijk heb ik dubbel glas voor het afgesproken bedrag, wel slordig, erg laat en met veel gedoe. Geen aanrader!
Deze klant probeert mij op een onterechte wijze zwart te maken.haar beweringen staan vol van onwaarheden.Er is wel degelijk netjes werk afgeleverd, en het glas was ook op maat. Het enige wat klopt aan dit bericht, is dat er enige vertraging in ze klant was uiterst onvriendelijk, en niet sociaal richting mij.Ik bouw op eerlijke klanten, zie andere referenties, die wel een positief beeld van mij hebben.
Reactie geplaatst 14 mei 2010