Flinq Totaalbouw

Flinq Totaalbouw beoordelingen (68)

• Review door Jens, Enschede
    Beoordeeld op 25 jun 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Puntdak; 50 m²
    Fijn bedrijf dat de klus goed heeft uitgevoerd. Dacht goed na over mijn wensen en heeft alles snel en goed hersteld en tevens mooi afgewerkt.

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen dat u in FlinQ Totaalbouw heeft gesteld. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over hoe we de klus hebben aangepakt. Meedenken met de wensen van onze klanten en zorgen voor een nette, snelle en vakkundige afwerking is voor ons vanzelfsprekend. Het is fijn om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Uw review is niet alleen een compliment voor ons team, maar ook een mooie motivatie om iedere opdracht weer met dezelfde zorg en toewijding uit te voeren.

Reactie geplaatst 26 jun 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nederweert-Eind
    Beoordeeld op 24 jun 2025
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 20 m²; Dak; Reparaties
    De hele dakrand van de garage vernieuwd na contact snel reactie. Goed meegedacht en strak en prima afgewerkt. Zeker aanrader !

Heel erg bedankt voor deze mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het vernieuwen van de dakrand. We vinden het belangrijk om goed mee te denken en strak werk af te leveren, dus het doet ons echt goed dat u dit zo waardeert. Geniet van het mooie resultaat, en weet dat u altijd welkom bent bij ons voor toekomstige klussen!

Reactie geplaatst 25 jun 2025
  • Review door Florine, Amsterdam
    Beoordeeld op 1 jun 2025
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 25 m²; Dak; Reparaties
    Erg tevreden over Flinq Totaalbouw. Ze hebben het dak van onze uitbouw vernieuwd. Prettige communicatie, ze kwamen snel (kosteloos) langs om de schade te beoordelen en een offerte te maken. Daarna is de klus spoedig en professioneel uitgevoerd, de mannen hebben hard doorgewerkt om de klus op tijd af te krijgen. Zou ze zeker aanbevelen.
  • Review door Simon Kuyper, Ede
    Beoordeeld op 30 mei 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Plat dak; 15 m²
    Het eerste contact werd na het openstellen snel opgepakt en de klus is vervolgens snel geklaard door de vriendelijke medewerkers!
  • Review door Dakrenovatie, Vlaardingen
    Beoordeeld op 24 mei 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Plat dak; 2 m²
    Keurig en snel de bitumen dakbedekking vervangen . Opdracht na acceptatie prima de volgende dag al uitgevoerd. Fijn vakwerk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zutphen
    Beoordeeld op 19 mei 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Plat dak; 24 m²
    Fijne snelle communicatie en goed werk verricht.
    (Bewerkt op 20 mei 2025)
  • Review door Elbrich, Groningen
    Beoordeeld op 26 apr 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Plat dak
    Tevreden!! Fijne en vlotte communicatie. De werkzaamheden aan ons dak konden snel uitgevoerd worden voor een goede prijs.

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Fijn dat de communicatie goed verliep en we snel aan de slag konden met uw dak voor een mooie prijs. We helpen u in de toekomst graag weer!

Reactie geplaatst 8 mei 2025
  • Review door Harro, Krimpen aan den IJssel
    Beoordeeld op 24 apr 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: 21 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Update 4 juli: De reactie hieronder is natuurlijk onzin. U blijft afspraken afzeggen en bent meer dan welkom om het alsnog op te lossen. Dat gebeurt alleen blijkbaar niet. Update 10 juni: En wederom is het contact gestopt. Geen reactie meer en ruim een half jaar na de oorspronkelijke klus zitten we nog steeds met een dak wat niet af is. Op 7 mei hebben ze het niet opgelost. Ga niet in zee met deze partij!! Komen afspraken niet na, verdubbelen de prijs tijdens de klus maar verzuimen het af te maken. Zie ook bijgevoegde foto's van het resultaat. Er zit opeens halverwege het dak een verhoging en op de rest van het dak blijft allemaal water staan. Dit was niet het geval voor de werkzaamheden. Update 28 april: In eerste instantie niet tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. 7 mei zijn ze langs geweest om het alsnog op te lossen. Helaas is het nog niet opgelost maar ik heb er vertrouwen in dat dit alsnog gedaan wordt. Wordt nog vervolgd dus.
    (Bewerkt op 4 jul 2025)

Beste Haro Groeneveld, Dank voor uw feedback. We vinden het uiteraard jammer om te horen dat u niet tevreden bent over het verloop van de werkzaamheden en het contact nadien. We willen graag benadrukken dat wij na uw melding verschillende keren voorstellen hebben gedaan om de situatie op locatie te beoordelen en op te lossen. Helaas is er geen concreet moment afgestemd, waardoor wij niet de gelegenheid hebben gekregen om dit daadwerkelijk op te pakken. We hadden dit graag anders gezien en zijn nog steeds bereid om samen tot een passende oplossing te komen. Mocht u alsnog openstaan voor een afspraak, dan horen we dat graag.

Reactie aangepast 26 jun 2025