Everard Van Den Hoven

Everard Van Den Hoven beoordelingen (1129)

• Review door Saskia, Breukelen
    Beoordeeld op 28 jan 2013
    Vaatwasser aansluiten
    Vriendelijke meneer, en goed voorbereid. De klus is in slechts 1 bezoek en inclusief extra werk geheel en naar tevredenheid afgerond.
  • Review door Voornaam * Eva, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 jan 2013
    Met spoed een klusser gezocht
    Zeer snel en zeer precies mijn opdrachten uitgevoerd. Aardige man, denkt ook mee en gaat niet weg voor de klus geheel (en netjes) is uitgevoerd. Wat ik ook zeer waardeerde, is dat een onderdeel verviel en dat hij dat meteen van de prijs heeft afgetrokken. Kortom; zeer tevreden!
  • Review door R., Utrecht
    Beoordeeld op 1 jan 2013
    Waterleiding naar schuur - kraantje
    Everard heeft goed werk afgeleverd. Zelfs nog een extra kraantje geplaatst waarvoor hij geen kosten in rekening heeft gebracht. Hij kwam voorbereid bij ons thuis en had alle spullen bij zich. Een volgende keer bel ik hem weer!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 17 dec 2012
    Plaatsen 11 plafond- en 2 wandlampen Wijk bij Duurstede
    Helemaal top. Opdracht op vrijdagmiddag geplaatst en op maandag kon de opdracht al worden uitgevoerd. Prima gedaan, niets op aan te merken, een echte aanrader.
    Beoordeeld op 5 dec 2012
  • Review door Jannelies, Soest
    Beoordeeld op 5 nov 2012
    Allerlei klussen in en om het huis
    Everard Van den Hoven is een vakman en daarbuiten ook nog een aimabel mens. Hij voert het werk uitstekend uit en is daarnaast gezellig om over de vloer te hebben.
    Beoordeeld op 3 nov 2012
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dronten
    Beoordeeld op 30 okt 2012
    2x buitenkraan aanleggen
    2 Buitenkranen aansluiten en in overleg aansluiten elektriciteitskabel naar de meterkast heeft Evert netjes afgeleverd. Toen bleek dat er een koppeling niet goed vast zat heeft Evert deze na een telefoontje de volgende dag gelijk al vervangen voor een gehele nieuwe. Evert denkt goed mee met de klant, alles gaat in overleg. Vriendelike persoonlijkheid.
  • Review door Evelyn, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 okt 2012