Everard Van Den Hoven

Everard Van Den Hoven beoordelingen (1130)

Beoordeeld op 22 mei 2018
    aanleggen buitenkraan
    Everard heeft zijn werkzaamheden vlot, vakkundig en netjes uitgevoerd. Een afspraak was snel gemaakt en wij zijn heel blij met het resultaat.
  • Review door Anneke, Leusden
    Beoordeeld op 14 mei 2018
    Plaatsen 1 buitenkraan
    Top!!! Vriendelijke man welke binnen de kortste keren de klus had geklaard voor een mooie prijs. Ik wil Everard bij iedereen van harte aanbevelen.
  • Review door L., Wormer
    Beoordeeld op 12 mei 2018
    Buitenkraan plaatsen
    Afspraak voor buitenkraan plaatsen was vlot gemaakt en gerealiseerd. Everard werkt netjes en denkt mee. Geeft uitgebreide offerte. Na plaatsing van de kraan bleek het werk vlotter gegaan dan gepland en rekende hij 50 euro minder dan de offerte. Topper!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leidschendam
    Beoordeeld op 9 mei 2018
  • Review door Nico, Oudenbosch
    Beoordeeld op 8 mei 2018
    Buiten kraan plaatsen voor en achterkant
    Hij is echt een vakman weet wat hij doet en stip op tijd en goed werk afleveren en snelle oplossing dank je wel gr nico Oudenbosch
  • Review door Mandy, Apeldoorn
    Beoordeeld op 7 mei 2018
    Aansluiting wasmachine
    Een fantastische werkman, een man met verstand van zaken en erg flexibel. Bij ons gekomen voor een afwasmachineaansluiting en een vaatwasseraansluiting . Uiteindelijk bleek de vaatwasseraansluiting niet nodig en was Everard zo flexibel om even een buitenkraan te plaatsen. Zeker een aanrader! Bedankt
  • Review door Diep, Utrecht
    Beoordeeld op 7 mei 2018
    Buitenkraan aanleggen
    Everard was snel beschikbaar, hij kon binnen no-time langs komen om een buitenkraan te installeren. Hij heeft de kraan heel netjes en nauwkeurig geïnstalleerd, ik ben er erg blij mee.
  • Review door Richard, De Kwakel
    Beoordeeld op 5 mei 2018
    aanleggen buitenkraan
    Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Vakman, niets is teveel. Kraan vlot geplaatst en alles netjes achtergelaten.
  • Review door Corne, Vlaardingen
    Beoordeeld op 4 mei 2018