Everard Van Den Hoven

Everard Van Den Hoven beoordelingen (1129)

• Review door Bert en Linda, Geertruidenberg
    Beoordeeld op 17 aug 2021
    Kraan: 2 kranen; Buiten; Kranen installeren
    Heb Everard zelf niet gezien. Mijn vrouw was thuis. Toen ik later op de dag thuis kwam was hij al klaar. Buitenkraan is goed en netjes gemonteerd. Uitleg gekregen hoe we deze moesten afsluiten in de winter. Top gedaan.
  • Review door Anita, Lopikerkapel
    Beoordeeld op 13 aug 2021
    Kraan: 1 kraan; Buiten; Kranen installeren
    Everard heeft een buitenkraan in onze achtertuin geplaatst. Dit was een uitdaging, want in de kruipruimte staat zo'n 30 centimeter water. Waar een andere loodgieter het al snel opgaf, had Everard de klus snel geklaart. Een vriendelijke, nette man met een gezellig praatje. Hij was prima op tijd, werkt netjes en voor een goede prijs. Hij gaf zelfs nog een handleiding hoe de kraan af te sluiten is tijdens een vorstperiode. Ik zou Everard zeker aanbevelen, een echte vakman!
  • Review door Martin, Zaandam
    Beoordeeld op 12 aug 2021
    Kraan: 2 kranen; Keuken, Buiten; Kranen installeren
    Snelle reactie, snel ingepland, alle afspraken nagekomen en eea is vakkundig geïnstalleerd en conform afspraak. Everardus is tevens een prettige persoonlijkheid die ook nog eens (heel!) netjes werkt. Van ons krijgt ie een dikke ‘tien’!
  • Review door P.M., Warmond
    Beoordeeld op 27 jul 2021
    Kraan: 2 kranen; Buiten; Kranen installeren, Kranen aanschaffen
    De aangewezen vakman voor het plaatsen van je buitenkranen! Goede prijs/kwaliteit. Everard is een vriendelijke man, communiceert snel over het maken van een afspraak voor de opdracht en komt zijn afspraken na.