Everard Van Den Hoven

Everard Van Den Hoven beoordelingen (1129)

• Review door Dennis, Oudenbosch
    Beoordeeld op 17 jan 2023
    Kraan: 2 kranen; Buiten, Garage; Kranen installeren, Kranen repareren
    Het aanleggen van een buitenkraan plus het vervangen van een kraan in de garage. Snelle reactie met goede en vriendelijke service. Mooi op tijd, maatwerk en inclusief garantie op de klus.
  • Review door Merel, Oss
    Beoordeeld op 13 jan 2023
    Kraan: 1 kraan; Buiten; Kranen installeren
    In 1 woord: Fantastisch! Een proffesional die z’n vak verstaat. Komt keurig op tijd, heel aardig, zet net die stap extra. Prima uitleg ontvangen en goed overleg over de werkzaamheden. Alles netjes achtergelaten. Ik ben blij! Ik raad Everard bij iedereen aan. Wil je een betrouwbare vakman? Zoek dan niet verder! Zijn website is buitenkraanaanleggen.nl.
    Beoordeeld op 9 jan 2023
    Kraan: 1 kraan; Buiten; Kranen installeren
    Everard is een echte vakman en specialist op het gebied van buitenkranen en buiten stopcontacten. Heeft bij ons geweldig werk afgeleverd. Is netjes en legt alles goed uit. Zou hem zeker aanraden.
  • Review door Vincent, Rheden
    Beoordeeld op 17 dec 2022
    Waterleiding en riolering: Kapotte leiding repareren, Lekkage verhe...
    Leidingwerk en oude kranen vervangen in de kelderkast na lekkage. Everard kan al snel en zelfs op zaterdagochtend langskomen. Werk wordt zeer snel en professioneel uitgevoerd. Alles ziet er weer tiptop uit en werkt weer naar behoren zonder lekkende kranen. Everard is een aardige man en heeft overduidelijk veel ervaring en kennis. Reageert snel op berichten en dat is bij ons altijd een pré. Hij heeft ook nog even snel de buitenkraan vervangen zonder extra kosten! Ik zou hem 100% aanraden!
  • Review door Joke, Deventer
    Beoordeeld op 13 dec 2022
    Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; Installeren
    Wat een top service. Zeer aardige man, accuraat. Duidelijke uitleg en snelle service. Ik zou hem voor 100% aan iedereen aanraden! Groeten, Joke Dannenberg
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Numansdorp
    Beoordeeld op 7 dec 2022
    Kraan: 1 kraan; Buiten; Kranen installeren
    Mooi op tijd, eerlijk in uitleg doet gezellig een bak koffie en levert super mooi werk, wij zijn zeer blij met onze keuze geweest.
  • Review door Jeffrey, Schoonhoven
    Beoordeeld op 5 dec 2022
    Kraan: 1 kraan; Buiten; Kranen installeren
    Een hele aardige (vak)man is Everard! Kan hem aan een ieder aanbevelen. hij heeft een aantal goede opties gegeven waar de buitenkraan kon komen. uit eindelijk aan de garage muur laten bevestigen. huidige stopcontact is verplaatst naar boven zodat de kraan eronder kon komen te hangen, was verder ook geen probleem.