Everard Van Den Hoven

Everard Van Den Hoven beoordelingen (1129)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Oegstgeest
    Beoordeeld op 26 aug 2023
    Kraan: 1 kraan; Buiten; Kranen installeren
    Deze man kan ik eenieder aanbevelen! Doet wat van tevoren is afgesproken en werkt vlot en professioneel!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer
    Beoordeeld op 26 aug 2023
    Kleine klus: Montage; 2 luxaflex ophangen
    Ik ben heel goed door Everhard geholpen bij mijn klussen. Het contact was prettig. Ik kreeg steeds snel een reactie op mijn vragen. Everhard doet de klussen met plezier, is flexibel en zeer betaalbaar. Bij een volgende klus neem ik zeker weer contact met hem op.
  • Review door Jorick, Rotterdam
    Beoordeeld op 6 aug 2023
    Kraan: 1 kraan; Buiten; Kranen installeren
    Ontzettend aardige man en van tevoren goed contact gehad over onze wensen. Hij dacht mee en puzzelde precies uit hoe het eruit moest komen te zien. Hij werkt snel en netjes, zou hem aan iedereen aanbevelen!
  • Review door Sanne Denneman, Assendelft
    Beoordeeld op 5 aug 2023
    Kraan: 1 kraan; Buiten; Kranen installeren
    Everard doet zijn werk met liefde en was snel klaar. De buitenkraan is super mooi gezet. Wij zijn super blij en raden Everard aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 25 jul 2023
    Kraan: 1 kraan; Buiten; Kranen installeren
    Hele vriendelijke man, fijne communicatie! Hij kon al binnen week langskomen en heeft de buitenkraan snel en netjes geïnstalleerd. Dankjewel nogmaals Everard!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen
    Beoordeeld op 18 jul 2023
    Kraan: 2 kranen; Buiten; Kranen installeren
    Nette man kan snel werk keurig!! Niet de goedkoopste maar heel goed; aan te bevelen!!!
  • Review door Roy van der Linden , Leerdam
    Beoordeeld op 17 jul 2023
    Kraan: 1 kraan; Buiten; Kranen installeren
    Aardige man, fijne communicatie en klus zeer goed uitgevoerd!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hedel
    Beoordeeld op 2 jul 2023
    Kraan: 2 kranen; Buiten; Het aanleggen van twee buitenkranen
    Fijne man, fijne manier van werken en een top resultaat, twee mooie kranen. Heeft daarna ook nog even een stopcontact gemaakt als service! Ongekend. Ik raad iedereen die een kraan nodig heeft contact op te nemen met Everard.