Everard Van Den Hoven

Everard Van Den Hoven beoordelingen (1129)

• Review door Melanie Brouwer, Lisse
    Beoordeeld op 4 okt 2023
    Kraan: 1 kraan; Buiten; Kranen installeren
    Everard was heel snel beschikbaar (binnen 2 dagen). Hij kwam keurig op tijd en is een super vriendelijke man. Hij is heel netjes en heeft perfect werk afgeleverd. Legt alles goed uit en is heel duidelijk met de prijs. Super blij met het eindresultaat! Echt een aanrader!
  • Review door Cees, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 2 okt 2023
    Waterleiding en riolering: Nieuwe leiding aanleggen; buitenkraan op...
    Snel contact en duidelijke uitleg. Kwam afspraken heel goed na en ter plaatse diverse mogelijkheden besproken voor de buitenkraan. Werkt snel en netjes. Goede uitleg over ontluchten voor de winter, zelfs een uitleg op papier. Een aardige, correcte vakman die ik van harte kan aanbevelen.
  • Review door Jeroen, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 29 sep 2023
    Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; Installeren
    Perfect! Everard heeft ons precies geholpen met wat wij wilden hebben. De deal was super snel rond en erg duidelijk. Voor de rest erg vriendelijk en professioneel! Zeker een aanrader!
  • Review door Aliene van Aalst, Huissen
    Beoordeeld op 29 sep 2023
    Kraan: 1 kraan; Buiten; Kranen installeren
    Prima werk afgeleverd! Goede uitleg over het aflsuiten van de kraan in de vorstperiode. Aanrader!
  • Review door Saskia Matthijssen, Aarle-Rixtel
    Beoordeeld op 13 sep 2023
    Kraan: 1 kraan; Buiten; Kranen installeren, Een buitenkraan aanleggen
    Komt op tijd, kijkt rustig rond naar de mogelijkheden (hier geen kruipruimte) en kon zelfs gelijk al aan de slag! Een paar uur later had ik al een mooie en werkende buitenkraan! Leiding vanaf de keuken naar de achterkant van t huis is nauwelijks zichtbaar!