ESE-service

ESE-service beoordelingen (69)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuw-Vossemeer
    Beoordeeld op 10 jul 2025
    Cementdekvloer aanbrengen: 67 m²; Hele huis
    Goede en nette vloer afgeleverd! , ook een eerlijke manier van meerprijs doordat er meer dikte nodig was. Aan te bevelen !
  • Review door Danny Hoogesteger, Sluis
    Beoordeeld op 5 jul 2025
    Cementdekvloer aanbrengen: 20 m²; Woonkamer
    Had een dekvloer plaatsen uitgezet op werkspot, kreeg een hele snelle reactie en in dezelfde week nog ingepland, ondanks dat ze vanuit Amsterdam helemaal naar het uiterste puntje van Zeeuws Vlaanderen moesten! Hoewel degene die de betonvloer had gestort het slecht heeft gedaan (ander bedrijf), hebben zij ons blij gemaakt met een hele mooie dekvloer. Dit zijn vakmensen met passie voor wat ze doen! En niks is teveel gevraagd, correcte prijs. Na het werk alles heel netjes opgeruimd en de straat ook schoon achtergelaten, top! Kan ze zeker aanbevelen.
  • Review door Alice, Bergen op Zoom
    Beoordeeld op 3 jul 2025
    Cementdekvloer aanbrengen: 12 m²; Buiten
    Komt afspraken na en heeft een perfecte vloer gelegd ! Deze vakman weet wat hij doet, echt een aanrader!
  • Review door Dennis van Leliveld, Maassluis
    Beoordeeld op 3 jul 2025
    Cementdekvloer aanbrengen: 20 m²; Woonkamer
    Ze hebben keurig werk geleverd en de vloer in mijn uitbouw is weer waterpas! Nette prijs kwaliteit verhouding. Harde werkers, ik raad ze zeker aan!
  • Review door Jan, Arnhem
    Beoordeeld op 17 jun 2025
    Cementdekvloer aanbrengen: 4 m²; Badkamer
    Eugène is echt een vakman. Samen met zijn team hebben ze binnen een mum van tijd een onwijs strakke cementvloer (met droogtijd versneller en vezels) gemaakt in de badkamer. Perfect afschot voor de inloopdouche. De ervaring en expertise spat er vanaf. Ook liet hij wat spullen met instructies achter waarmee ik de vloer verder kan versterken/verbeteren. Kortom, ik kan Eugène alleen maar aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Mijdrecht
    Beoordeeld op 14 apr 2025
    Cementdekvloer aanbrengen: 4 m²; Balkon
    Netjes gewerkt en strakke dekvloer gelegd. Vaste afgesproken prijs vooraf.
  • Review door Freek Sollie, Julianadorp
    Beoordeeld op 27 mrt 2025
    Cementdekvloer aanbrengen: 22 m²; Gang, Keuken
    De keuken, hal en toilet zijn netjes en strak weggewerkt. Hij was beschikbaar op korte termijn.