eMKa (ver)bouw en onderhoud

eMKa (ver)bouw en onderhoud beoordelingen (539)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Velp
    Beoordeeld op 29 apr 2017

Vervanging twee Velux kantelramen

• Review door Michel, Arnhem
    Beoordeeld op 12 apr 2017

Dakraam verwijderen en dichtpannen

Snelle uitvoering, vertelt duidelijk wat de werkzaamheden zijn en voor een prima prijs. Ruimt na afloop ook alle troep weer op. Dik tevreden.
  • Review door Edwin, Apeldoorn
    Beoordeeld op 21 mrt 2017

Plaatsen dakraam

Marcel is zeer correct, reageert snel en werkt erg netjes. Hij (en een collega) hadden in twee uurtjes twee dakramen geplaatst. Ook heeft hij vooraf goed meegedacht over de aan te schaffen kozijnen en waar deze het beste geplaatst konden worden. Ik zou hem iedereen aanraden.
  • Review door Eric, Apeldoorn
    Beoordeeld op 19 mrt 2017

Dakraam vervangen i.v.m. lekkage

Marcel heeft 2 dakramen geplaatst na een zeer goed advies Hij is zeer aangenaam in de omgang, en maakt superstrak en mooi werk voor een mooie prijs! Daarna alle rommel naar beneden gebracht en alles netjes opgeruimd. Ik kan hem iedereen aanbevelen!! Marcel nogmaals bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeewolde
    Beoordeeld op 15 mrt 2017

Velux dakramen plaatsen

1 oud velux dakraam vervangen voor nieuw exemplaar en 1 compleet nieuw velux dakraam geplaatst. Aftimmering en plaatsen ging snel en is netjes gedaan. Bedankt Marcel.
  • Review door petra, Velp
    Beoordeeld op 9 mrt 2017

oude dakraam verwijderen 30/45 cm van een kamer op kleine zolder. H...

Een goede vakman,die snel via de mail reageert. Vriendelijk in omgang. Werkt heel netjes. Echt een aanrader.
  • Review door Rutger, Utrecht
    Beoordeeld op 5 mrt 2017

2 dakramen vervangen

Goede communicatie. Goed werk geleverd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Landsmeer
    Beoordeeld op 1 mrt 2017

Dakraam vervangen

Marcel heeft supernetjes en vlot ons dakraam vervangen. Ik had hem maandag voor het eerst aan de lijn, vandaag is het dakraam reeds geplaatst (toevallig precies tussen de regenbuien in). Nette prijs, goed contact. Ik heb hem direct gevraagd een offerte uit te brengen voor nog een aantal kleine klusjes. Marcel deed ook niet moeilijk over het afvoeren van het oude raampje en heeft alles schoon achtergelaten. Erg fijn!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 1 mrt 2017

vervangen 2x dakraam lekkend.

goed werk geleverd, tevreden.
  • Review door Brigit, Ede
    Beoordeeld op 25 feb 2017

Plaatsen twee dakramen

Marcel heeft bij mij twee dakramen geplaatst. Hij heeft dit erg netjes gedaan, inclusief schilderklare afwerking. Ik ben erg tevreden!