eMKa (ver)bouw en onderhoud

eMKa (ver)bouw en onderhoud beoordelingen (539)

• Review door Anne-Marie, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 19 jan 2018

Plaatsen van dakraam voor 7 januari

Plaatsen van dakraam is goed uitgevoerd, vriendelijke man en kon op zeer kort termijn helpen.
    (Bewerkt op 25 jan 2018)
  • Review door M, Weurt
    Beoordeeld op 8 jan 2018

Plaatsen dakraamop zolder

Afspraak gemaakt om 2 dakramen te plaatsen voor een goed prijs. Echter was zijn eerdere klus uitgelopen waardoor hij niet op de afgesproken dag kon komen. Hij heeft dit heel netjes opgelost om voor het ongemak mij een korting te geven. Tijdens het plaatsen heeft hij mij adviezen gegeven waardoor hij materialen niet hoefde te gebruiken & dus niet door hoefde te berekenen. Kus was ook snel en vakkundig gemaakt. Al met al, ik kan deze man echt goed aanbevelen!
  • Review door harry, Nieuwegein

Velux dakraam plaatsen

• Review door Werkspot-gebruiker uit Doetinchem
    Beoordeeld op 26 nov 2017

Twee dakramen vervangen

eMKa verbouw zou op maandagmiddag komen, toen ik zelf belde hoe laat hij zou arriveren, had hij auto-pech en zou hij wat later zijn. De rest van de maandag hebben we niets meer van hem gehoord. Dinsdag kreeg ik een telefoontje dat hij woensdag zou komen. Toen het al donker was, kwam hij woensdagavond, uren later dan aangegeven. Uiteraard kon hij het werk toen niet afmaken en moest hij vrijdag nog terugkomen. Uiteindelijk zaten de dakramen erin, maar de afwerking aan de binnenkant vond ik te wensen overlaten, de puinzooi moesten we zelf opruimen en toen ik later vanuit de tuin naar boven keek, lag het lood niet goed en de dakpannen scheef. Dat hebben we uiteindelijk zelf goed gelegd. Al met al zou ik deze vakman niet adviseren.
    Beoordeeld op 13 nov 2017

Dakraam plaatsen

Prima. flexibel in tijden en goed geplaatst!
  • Review door Jeroen, Bilthoven
    Beoordeeld op 8 nov 2017

Montage van 2 velux dakramen in houten zolder

• Review door RWH, Almere
    Beoordeeld op 8 nov 2017

dakraam plaatsen op zolder

Prima, snel en vakkundig geplaatst!
    Beoordeeld op 30 okt 2017

Dakraam vervangen

Dakraam is prima vervangen, klus kon snel worden uitgevoerd.
  • Review door Jan, Zwolle
    Beoordeeld op 21 okt 2017

4-pans dakraam vervangen

Goed en snel uitgevoerd. Had gedacht dat de klus langer zou duren (ca. 3 uur), maar het was in een uur gefikst. De prijs is daarom wel wat aan de hoge kant voor 1 uur werk. Er was ook toegezegd dat ik een factuur zou ontvangen, maar die heb ik, ook na nogmaals naar te vragen, nog steeds niet ontvangen.