eMKa (ver)bouw en onderhoud

eMKa (ver)bouw en onderhoud beoordelingen (539)

• Review door Marten, Harderwijk
    Beoordeeld op 10 aug 2019

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 2 ramen; Dakraam plaatsen

2 dakramen plaatsen. Kontact kwam in het begin wat moeilijk op gang, maar iemand moet ook op vakantie kunnen gaan. Dus geen probleem. Daarna een heel goed en eelijk advies wat ons veel geld bespaarde. Dag van plaatsen vroeg begonnen ivm met verwachte regen. Klus erg snel en netjes geklaard. Duidelijk te merken dat vader en zoon goed op elkaar ingesteld zijn. Ramen zitten er echt netjes in. Bedankt
  • Review door Django, Zwolle
    Beoordeeld op 9 aug 2019

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen

Zeer vlot contact met Marcel. Communicatie liep soepel, donderdag klus geplaatst en per toeval kon Marcel op vrijdagmiddag plaatsen. Zeer tevreden. Volgende offerte is al aangevraagd voor een andere klus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Twello
    Beoordeeld op 9 aug 2019

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Kunststof dakraam verplaa...

• Review door Werkspot-gebruiker uit Donkerbroek
    Beoordeeld op 6 aug 2019

• Review door Dana, Huizen
    Beoordeeld op 30 jul 2019

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen

Super! Communicatie met Marcel was vooraf goed! Hij gaf advies en welk dakraam bestellen, hij kon zeer snel komen plaatsen. En dat midden in de zomer! Netjes gewerkt en raam afgewerkt. Echte aanrader! Mocht Ik nog een keer een klus hebben, bellen we Marcel👍🏻
  • Review door Judith, Marknesse
    Beoordeeld op 16 jul 2019

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen

Goed werk geleverd. Dakraam zat er snel in.
  • Review door daan, Assen
    Beoordeeld op 15 jul 2019

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 4 ramen; Dakraam plaatsen

Marcel reageerde op mijn oproep om dakramen te plaatsen op korte termijn. En dat werd idd op korte termijn, binnen een week zaten de ramen er in. Via de app hadden we contact om zaken af te stemmen en hierin dacht Marcel ook actief mee. Hij kwam op een avond samen met zijn collega (ook) Marcel en na een hap warm eten (van de ene klus naar de andere,kan er niet gewerkt worden met een lege maag vond ik) zaten de ramen er binnen de door hem geschatte tijd in, We stonden met onze ogen te knipperen. Al met al zeer positieve ervaring met beide Marcel's en we zouden hem bij een volgende klus zeker weer kunnen inschakelen!
  • Review door Stefan, Amersfoort
    Beoordeeld op 12 jul 2019

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 2 ramen; Dakraam plaatsen

Netjes twee dakramen vervangen. nette prijs!
  • Review door danielle, Pannerden
    Beoordeeld op 10 jul 2019

Aanrader!!!!
  • Review door timo, Ede
    Beoordeeld op 9 jul 2019

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 3 ramen; Dakraam plaatsen

marcel van eMKa is een vriendelijke betrouwbare man,die zeer snel velux dakramen plaatst. de prijs is zeer scherp bij hem. ik vind het top en zal hem zeker aanraden.