Elektroservice Blokdijk

Elektroservice Blokdijk beoordelingen (442)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 20 feb 2015
    Stopcontact plaatsen in meterkast
    S avonds geplaatst, volgende ochtend kwam de monteur al lang. Super snel en netjes een dubbel stopcontact geplaatst.
  • Review door Thomas, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 feb 2015
    Groepenkast vervangen met aardlek 4 groepen
    Steef was ruim op tijd en snel klaar. Goede vakman. Niks op aan te merken. Er ging zelfs nog een gedeelte van de prijs af omdat hij snel klaar was. Dus kortom super tevreden.
  • Review door Elisabeth, Amsterdam
    Beoordeeld op 1 feb 2015
    Verlagen en uitbreiden bestaande stopcontacten
    Steef is een uiterst nauwkeurige vakman, zeer punctueel en netjes! Ik ben uiterst tevreden met zijn werk en raad hem aan iedereen aan!
  • Review door V.T.C., Purmerend
    Beoordeeld op 31 jan 2015
    oude naar nieuwe groepenkast
    Uitstekende ervaring. Verouderde onderdelen werden verwijderd en de moderne schakelkast werd geplaatst conform de laatste normen. Nette en ok vlotte afwerking. Oog voor detail. Om een losse kabel werd een stoot beveiliging geplaatst (pvc pijp van een aanzienlijke dikte). Mooi en solide eindproduct.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit De Rijp
    Beoordeeld op 28 jan 2015
    Groepenkast vervangen
    Steef, van Elektroservice Blokdijk is vandaag bij ons geweest om onze groepenkast te vervangen binnen 1,5uur was dit klusje al gereed, ook zijn de hoofdstoppen van Liander weer netjes verzegeld. Klasse Steef en nogmaals bedankt voor de snelle SERVICE!
  • Review door robbie, Purmerend
    Beoordeeld op 24 jan 2015
    elektra
    Goed bedrijf
  • Review door sylvia, Alkmaar
    Beoordeeld op 21 jan 2015
    ongeveer 8 stopcontacten infrezen en plaatsen van aardlekschakelaar...
    Op voorhand heeft Steef ter plekke de klus bekeken en is met een voorstel gekomen. Hierna hebben we meerdere mailen overleg per mail gehad. Dit werkte prettig. Steeds keurig op tijd en werk is prima gedaan.