Elektroservice Blokdijk

Elektroservice Blokdijk beoordelingen (448)

• Review door Kim, Haarlem
    Beoordeeld op 29 dec 2015

Nieuwe groepenkast en aansluiten en infrezen in deel huis

Steef Blokdijk reageerde supersnel, was duidelijk in de communicatie en leverde vakwerk af. Klasse!
  • Review door Dian, Amsterdam
    Beoordeeld op 27 dec 2015

Aansluiten van twee dubbele stopcontacten

Heel fijn en snel geholpen door Steef. Er werd snel gereageerd op mijn last minute klus en de volgende dag belde hij al dat hij toch nog langs kon komen, zelfs met de kerst. Een extra groep aangemaakt en twee stopcontacten heel netjes en snel aangesloten. Bedankt!
    Beoordeeld op 24 dec 2015

Vervangen + Uitbreiding groepenkast

Kreeg na het plaatsen van de klus al heel snel een reactie en de klus kon de volgende dag al uitgevoerd worden. Snel service en zeer vakkundig. Ben heel tevreden!
  • Review door André, Kockengen
    Beoordeeld op 23 dec 2015

Netwerkkabel aanleggen/aansluiten

Snelle service en opdracht netjes en professioneel uitgevoerd, zeer tevreden.
    Beoordeeld op 21 dec 2015

Plaatsen en aansluiten nieuwe inductie kookplaat

Steef heeft bij ons de nieuwe inductiekookplaat aangesloten. Perfect gedaan, snelle service. Aanrader!
  • Review door raymond, Andijk
    Beoordeeld op 16 dec 2015

Buitenstopcontact maken

Snelle service,opdracht netjes uitgevoerd,nette bus,en genoeg aan spullen mee,en op de afspraak,netjes op tijd,echte aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Purmerend

Super monteur
  • Review door Marrie, Purmerend
    Beoordeeld op 31 okt 2015

Groepenkast vervangen en 2 stopcontacten aanleggen

Onze ervaring met Steef was zeer positief. Hij kon dezelfde week de opdracht nog uitvoeren. Klein deel van de opdracht lukte niet dezelfde dag, hierover goed contact onderhouden wanneer hij terug zou komen om dit af te maken. Ondertussen hadden wij een paar nieuwe vragen, waar hij de 2de keer naar gekeken en advies over gegeven heeft. We hebben dus nog een paar zaken op ons wensenlijstje staan, waar we zeker weten Steef voor gaan vragen. Hij is een aardige gozer, werkt vlot en houdt zich aan de gemaakte (prijs)afspraken. Een aanrader!