Elektroservice Blokdijk

Elektroservice Blokdijk beoordelingen (442)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Purmerend
    Beoordeeld op 3 dec 2015
  • Review door Marrie, Purmerend
    Beoordeeld op 31 okt 2015
    Groepenkast vervangen en 2 stopcontacten aanleggen
    Onze ervaring met Steef was zeer positief. Hij kon dezelfde week de opdracht nog uitvoeren. Klein deel van de opdracht lukte niet dezelfde dag, hierover goed contact onderhouden wanneer hij terug zou komen om dit af te maken. Ondertussen hadden wij een paar nieuwe vragen, waar hij de 2de keer naar gekeken en advies over gegeven heeft. We hebben dus nog een paar zaken op ons wensenlijstje staan, waar we zeker weten Steef voor gaan vragen. Hij is een aardige gozer, werkt vlot en houdt zich aan de gemaakte (prijs)afspraken. Een aanrader!
  • Review door Claudia, Amsterdam
    Beoordeeld op 31 okt 2015
    2 UTP kabels door loze leiding
    Steef heeft zeer snel gereageerd en het probleem zeer netjes en vakkundig opgelost op een zaterdag!. Zeer vriendelijk, absoluut een aanrader! De hoge waardering is zonder meer terecht.
  • Review door Breuker, Amstelveen
    Beoordeeld op 25 okt 2015
    Nieuwe groepenkast
    Zeer kundige en vlotte elektriciën. Heel netjes afgewerkt en bovendien ook een aardige gast.
  • Review door Joke, Purmerend
    Beoordeeld op 23 okt 2015
    Dimmer plaatsen
    Prima vakwerk. Snel geleverd en netjes gewerkt.
  • Review door Henk, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 okt 2015
    UTP kabel trekken + WCD's plaatsen + afmonteren op patchpaneel mete...
    Ik had een hele goede ervaring met Elektroservice Blokdijk. Steef Blokdijk was heel duidelijk over de kosten vooraf. Ook heeft hij het werk in het weekend kunnen doen. Het resultaat was erg goed en netjes afgewerkt. (utp bedrading trekken en afwerken op patchpaneel en WCDs).
  • Review door Herman, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 sep 2015
    Groepenkast vervangen
    Steef is een echte vakman die voor een goede prijs snel en vakkundig werkt. Steef is prettig in de omgang en heeft oog voor detail. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en raad hem iedereen aan!
  • Review door Marvin, Alkmaar
    Beoordeeld op 12 sep 2015
    Aansluiten electrische fornuis op bestaande perilex stopcontact
    Echt top service en aardige kerel, was zeer snel aanwezig eerder dan afgesproken. De montage was lekker vlot gedaan en prijs was lager uitgevallen dan afgesproken. Kan niet anders dan deze service aanbevelen! Veel succes nog!