Elektroservice Blokdijk

Elektroservice Blokdijk beoordelingen (442)

• Review door Ran, Amstelveen
    Beoordeeld op 6 apr 2017
    Elektra kast voorbereid voor Inductiekookplaat
    Steef is bij mij gewest voor inductiekookplaat voorbereiden elektra (naar 35A), demonteren oude kookplaat, en installeren van de nieuwe. Helemaal netjes, keurig en zoals besproken zonder gedoe.
  • Review door G.J., Amsterdam
    Beoordeeld op 5 apr 2017
    Meterkast uitbreiden in Amsterdam (nieuwbouw)
    Via whatsapp een afspraak gemaakt. Steef was er precies op de afgesproken tijd, werkte snel en netjes. De kookplaat werd na het bevestigen van de perilex stekker nog even getest. Prima vakman en dat voor de beste prijs.
    Beoordeeld op 3 apr 2017
    Extra groep, stopcontacten aanleggen, aardlek checken
    Snel en netjes. Zowel in uitvoering als in communicatie. Denkt mee, komt met goede oplossingen...
  • Review door M., Amsterdam
    Beoordeeld op 30 mrt 2017
    Inductiefornuis aansluiten
    Fornuis prima aangesloten, super snelle afspraak mogelijk wat heel fijn was, ook flexibel met de tijd, top. Ondanks dat het stopcontact (welke door iemand anders was geinstalleerd) niet helemaal goed was, was dit geen probleem en werd dit opgelost! Dank!
  • Review door Marco, Zuidoostbeemster
    Beoordeeld op 25 mrt 2017
    Meterkast aanpassen
    Snel en goed geregeld, netjes gewerkt. Vakman.
  • Review door Michael, Zaandam
    Beoordeeld op 23 mrt 2017
    Extra groep plaatsen in Eaton kast en nalopen kast
    Professioneel werk uitgevoerd. Nieuwe aardlek en groep geplaatst en kast nagelopen. Alles netjes verwerkt en opgeruimd.
  • Review door magda, Purmerend
    Beoordeeld op 15 mrt 2017
    stoptcontact in de meterkast
    hij was zeer vriendelijk en deed zijn werk naar vermogen. ik heb nog een klus voor hem , waar ik zeer zeker nog contact over ga opnemen met de heer. en ook hier was duidelijk waar ik aan toe was, en kreeg ik de juiste informatie. een zeer bekwame heer en zeker binnen budget magda
  • Review door Victor, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 14 mrt 2017
    Bedraden van loze leidingen
    Een echte vakman. Veelzijdig en flexibel. Komt zijn afspraken na. Alles perfect aangelegd en zeer netjes afgewerkt. Ter plekke nog gevraagd om een stopcontact te verplaatsen en dit was geen enkele moeite. Kortom ik beveel Steef bij iedereen aan!
  • Review door Cootje, Duivendrecht
    Beoordeeld op 26 feb 2017
    meterkast moderniseren
    Ik ben heel positief over de professionele wijze waarop de nieuwe meterkast is geplaatst. En er is garantie: dat geeft ook een goed gevoel. De monteur is communicatief heel sterk. Je kan merken dat hij zijn werk heel serieus neemt. Er zijn geen problemen met de meterkast, maar ik heb er alle vertrouwen in dat hij bij een eventuele klacht de zaak komt oplossen. Hij heeft degelijke materialen gebruikt, dus die problemen verwacht ik eigenlijk niet.