elandSTUC

elandSTUC beoordelingen (157)

• Review door Kirsten, Enschede
    Beoordeeld op 21 feb 2018
    Stukadoor slaapkamer 24m2
    Erg goed werkafgeleverd! Gaan ze zeker nog een keer benaderen indien nodig!
    (Bewerkt op 26 feb 2018)

Goed om te horen dat u tevreden bent. Tot de volgende keer!

Reactie geplaatst 26 feb 2018
  • Review door Harm, Groesbeek
    Beoordeeld op 4 feb 2018

Bedankt voor uw review! Team ElandSTUC

Reactie geplaatst 4 feb 2018
  • Review door Remco, Zevenaar
    Beoordeeld op 26 jan 2018
    Gangwanden en gangplafond stucken
    Onze eerste ervaring met werkspot. Nadat we de opdracht hadden gegeven aan elandSTUC werden we vrij snel gebeld om een afspraak te maken. Binnen dezelfde week was nog ruimte, wij dachten dat het wel een week of 2 a 3 zou duren. Op de dag zelf bleek de stukadoor ziek te zijn, maar er was een vervanger geregeld. Het stucwerk ziet er netjes uit, alles werd netjes afgeplakt zelfs het straatwerk buiten! Alles is daarna nog netjes schoongemaakt, de volgende klus gaat weer naar elandSTUC.
    (Bewerkt op 28 jan 2018)

Fijn om te horen dat u tevreden bent! Bedankt voor uw review en misschien tot de volgende keer. Team ElandSTUC

Reactie geplaatst 28 jan 2018
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer
    Beoordeeld op 23 jan 2018
    Beoordeeld op 10 jan 2018
    Muur stucen(+-15)
    Mijn eerste ervaring met een onbekende klusser,via internet.Ik vond het een beetje eng maar het ging heel goed.Ik had de lengte van muur verkeerd berekend maar geen probleem.Werk correct en netjes achtergelaten.Nog extra uit zichzelf 2 “bobbeltjes” in een andere kamer weggewerkt.Aanrader!
  • Review door Milan, Wijchen
    Beoordeeld op 18 nov 2017
    Woon kamer stukadoren
    elandstuc heeft prima werk geleverd, oscar is echt een goede en vriendelijke vakman! Hij heeft onze woonkamer hal en trappenhal zeer netjes gestuct!
    (Bewerkt op 4 dec 2017)

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Mvg Team Elandstuc

Reactie geplaatst 4 dec 2017
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 7 nov 2017
    Spachtelputz ong 32
    Wij hadden onverwachts stukadoors nodig en kwamen bij elandstuc terecht.De klus werd groter, dan in eerste instantie de bedoeling was. Ze kwamen snel. Ze zijn 3 dagen bezig geweest. De eerste dag met z'n tweeen en de rest van de dagen was Oscar er. Wat een vakwerk en wat een harde, vriendelijke werker(s). Wij zijn zeer te spreken over ze. Bij een volgende klus bellen we ze zeker weer. Top!!!!
    (Bewerkt op 10 nov 2017)

Altijd fijn om te horen dat we goed werk leveren. bedankt voor uw review en tot de volgende keer. Groeten, Team ElandSTUC

Reactie geplaatst 10 nov 2017
    Beoordeeld op 7 nov 2017
    behang weghalen en muur stucen slaapkamer 14m2
    Klus is prima opgeleverd. Vriendelijke stucadoor, heeft zelfs nog een klein stuc-ongelukje in andere kamer voor ons hersteld!
    (Bewerkt op 10 nov 2017)

Goed om te horen! Bedankt voor uw review. Mvg Team ElandSTUC

Reactie geplaatst 10 nov 2017
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Westervoort
    Beoordeeld op 28 okt 2017
    Gang stucen
    Net is onze gang gestuct. Vriendelijke geholpen. Alles volgens afspraken dus 5 vd 5 sterren.

Kort maar krachtig. Bedankt voor uw review. Groeten, Team elandSTUC

Reactie geplaatst 28 okt 2017