Werkspot-gebruiker uit Malden
Reactie geplaatst 14 feb 2020elandSTUC
Reactie geplaatst 14 feb 2020Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Tot de volgende keer. Mvg Team ElandSTUC
Reactie geplaatst 14 feb 2020Bedankt voor je review Liza. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Tot de volgende keer. Mvg Team ElandSTUC
Reactie geplaatst 13 dec 2019Hallo Koen, Ik kan het niet vinden in wat je geschreven hebt. Onze stucadoor heeft met je vader op locatie overleg gehad, hieruit was besloten om minder dik te stuccen ( anders zou het stucwerk hoger zijn dan je deurkozijn). Ook is de klus bij oplevering doorgenomen, als er iets was had u dat op dat moment ook kunnen aangeven. Sterker nog, we hebben tot nu toe helemaal niets van u vernomen. Ik vind het om die reden apart dat u geen contact met ons opneemt maar een review schrijft. Mvg Dennis
Reactie geplaatst 13 dec 2019Hoi John, Fijn dat je zo tevreden bent. Hier doen we het voor! Bedankt voor je review en misschien tot de volgende keer. Mvg Dennis
Reactie geplaatst 2 dec 2019Hallo, Bedankt voor uw review en tot de volgende keer. Mvg Dennis
Reactie geplaatst 14 nov 2019Hallo, Bedankt voor uw review en tot de volgende keer. Mvg Dennis
Reactie geplaatst 10 okt 2019Hallo, Bedankt voor uw review en tot de volgende keer. Mvg Dennis
Reactie geplaatst 10 okt 2019Hoi, Ik had u nog een bericht gestuurd maar geen reactie meer ontvangen. We hebben uw schouw gestuct en hebben hoekprofielen gebruikt aan de buitenhoeken. Hierdoor zijn de hoeken mooi strak. Aan de binnenzijde (rondom uw elektrische haard) is het niet mogelijk om hoekprofielen te plaatsen, dit omdat hier geen ruimte voor is (uw gipsplaat is 10mm dik terwijl een hoekprofiel 20mm diepte nodig heeft). We hadden hoekprofielen kunnen gebruiken als de constructie dit toeliet. De timmerman die de constructie vorig maand heeft gemaakt had hier rekening mee moeten houden. Onze stucadoor heeft u daarom advies gegeven om de binnenhoeken, na het drogen, licht op te schuren zodat het er strakker uitzag.
Reactie geplaatst 19 sep 2019