Lege woning 110m2 3 verdiepingen, volledig schilderen.
Klantvriendelijk, goed werk geleverd, zeker een aanrader.
Review door Werkspot-gebruiker uit Bruchem
Werkspot-gebruiker uit Bruchem
Beoordeeld op 2 jan 2016
5 slaapkamers en aanbouw
Review door Klant van Eddie Kok Schilderwerken
Klant van Eddie Kok Schilderwerken
Beoordeeld op 14 dec 2015
Een monumentaal pand geheel terug gebracht in zijn oude staat /stijl in samenwerking met monumenten zorg Den Bosch en Winters bouw Breda, de gehele gevel ontdaan van 3 oude verflagen, en op nieuw geschilderd, ook de glas en loodramen geschilderd en diverse andere schilderwerken.
Geschilderd met Veveo producten.
Het Vergulde Duifke Markt in Den Bosch
Correct bedrijf, met korte lijntjes.
Kan snel inspelen op de situatie.
Review door Werkspot-gebruiker uit Waalwijk
Werkspot-gebruiker uit Waalwijk
Beoordeeld op 5 dec 2015
Woonkamer incl plafond witten
Heel netjes gewerkt, vriendelijk en correct. Kunnen we iedereen aanraden! Heeft alle wanden en plafonds van de benedenverdieping gewit. Daarnaast ook het keukenraam geschilderd.
Review door Rui, Utrecht
Rui, Utrecht
Beoordeeld op 24 nov 2015
Plafond+muur witte
Communicatie met Eddie was prettig ervaren. De man komt vriendelijk en betrouwbaar over. Hij denkt mee en is flexibel met de planning. De schilder heeft zijn werk uitstekend gedaan. Over het eindresultaat ben ik zeer te spreken. Hij heeft de hoeken en scheuren netjes afgewerkt. De schilder dacht mee en heeft kennis van zijn zaken.
Review door Freshta, Drunen
Freshta, Drunen
Beoordeeld op 17 nov 2015
Binnenmuren schilderen
Zeer tevreden. Goede afspraken gemaakt en deze z'n netjes nagekomen dus een betrouwbaar persoon. Netjes en schoon gewerkt.
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Dank Eddie!
Review door Werkspot-gebruiker uit Heesch
Werkspot-gebruiker uit Heesch
Beoordeeld op 13 nov 2015
Gehele dag latexen
Helemaal top. Goede communicatie. Afspraken goed nagekomen. Nette schilder. Goed werk geleverd. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben nu al de volgende schilderklussen aan het verzamelen die ik dit bedrijf laat uitvoeren
Review door Sanne, Utrecht
Sanne, Utrecht
Beoordeeld op 8 nov 2015
Buitenschilderwerk eensgezinswoning
Dirk en Ramon zijn een week bij ons om het huis geweest. Hele prettige schilders, aardig en vrolijk. Ze hebben goed meegedacht over de kleuren offwhite en grafietgrijs (ipv geelcreme met donkergroen). Alle verrotte boeidelen van de zolder vervangen door trespa, dus daar zijn we nu voor altijd klaar mee. Zou iedereen Eddie en co aanraden.
Review door louis, Tilburg
louis, Tilburg
Beoordeeld op 6 okt 2015
latexen keuken en badkamer
mijn ervaring is zeer positief
snelle afspraak en prijs afgesproken
de zoon van Eddie werkte zeer snel en secuur
was op tijd op de afspraak
Review door Gerard, Hilversum
Gerard, Hilversum
Beoordeeld op 17 aug 2015
Het schilderen van de buitenkant van een hoekwoning/vervangen onder...