E.V. Bouw-, Timmer- en Installatiebedrijf B.V.

E.V. Bouw-, Timmer- en Installatiebedrijf B.V. beoordelingen (107)

• Review door Thijs, Arnhem
    Beoordeeld op 13 jan 2011

Draagmuur uitbreken

prima werk geleverd. alles is volgens afspraak gelopen. Wij hebben een dragende muur gedeeltelijk laten verwijderen en een muur laten bouwen.
  • Review door Albert, Eelde
    Beoordeeld op 27 dec 2010

8 nieuwe binnendeuren afhangen (stomp)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 17 dec 2010

Afhangen 9 stompe binnendeuren

Erik heeft in 1 dag negen deuren goed afgehangen. Bovendien kon hij binnen een week afpsreken. Ook de prijsstelling vind ik gewoon goed. Dank
    (Bewerkt op 29 dec 2023)
  • Review door farid, Almere
    Beoordeeld op 13 dec 2010

gat boren t.b.v keukenafzuiging

Deze man is echt een toppertje,ook nog scherp geprijst,een aanrader meer dan waard. Farid.B Almere
  • Review door Wilma Drok, Nijmegen
    Beoordeeld op 6 dec 2010

Plafond verlagen

Erik kwam langs om de boel te bekijken. We hadden een vrij krappe deadline. Telefonisch was hij het hiermee eens, maar bij ons thuis kon hij opeens niet meer voor de afgesproken datum komen. Hij zette ons hiermee voor het blok, maar zijn uiteindelijk toch niet met hem in zee gegaan. We hadden er geen goed gevoel meer bij.
  • Review door Jan, Dronten
    Beoordeeld op 27 nov 2010

Luchtafvoergat maken

• Review door E.C.M., Amersfoort
    Beoordeeld op 20 nov 2010

Vervangen deurkozijn

Het is altijd heerlijk als het werk dat gedaan denkt te worden, minder is dat gedacht door goede adviezen van een expert. Erik is zo'n expert en de deur is weer helemaal TOP zonder dat een nieuw kozijn noodzakelijk was. Ik heb Erik al een vervolg opdracht gegeven.
  • Review door Vera, Arnhem
    Beoordeeld op 7 nov 2010

Afhangen 7 deuren

Binnen 1 dag 7 deuren afgehangen en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Snelle afhandeling en goede service tegen een goede prijs. Zeer tevreden dus!
  • Review door Plenter, Utrecht
    Beoordeeld op 13 okt 2010

Boren gat voor afvoer

• Review door Werkspot-gebruiker uit Krommenie
    Beoordeeld op 27 sep 2010

Voordeur afhangen

Erik heeft afgelopen zaterdag mijn voordeur afgehangen en afgemonteerd. Erik is zeer deskundig en heeft de opdracht dan ook naar geheel naar wens uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden!