E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1539)

• Review door Pim, Nijmegen
    Beoordeeld op 21 feb 2021

Stucen: 80 m2 wanden; 50 m2 plafonds

Ondanks wat last-minute wijzigingen in de planning en wat communicatieproblemen met het team wat het stucwerk heeft gedaan (door taalbarriere) super tevreden over het werk dat vandaag is opgeleverd door Eugene en zijn team na een weekend hard doorwerken. Alles ziet er superstrak uit, er werd netjes opgeruimd na afloop en gedurende de twee dagen dat het team hier aan het werk is werd ik via app/telefoon up to date gehouden door Eugene. In de toekomst zou ik zeker nogmaals gebruik maken van dit bedrijf.
  • Review door Hugo, Nijmegen
    Beoordeeld op 19 feb 2021

Stucen: 145 m2 wanden

Eugène en zijn team hebben bij ons superstrak werk geleverd. Heldere communicatie over een klein beetje vertraging dankzij heftig winterweer, ook dit is uitstekend afgehandeld. Een paar m2 meerwerk werd bovendien kosteloos meegenomen. Al met al een super bedrijf!
    Beoordeeld op 18 feb 2021

Stucen: 300 m2 wanden; 80 m2 plafonds

• Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 18 feb 2021

Stucen: 188 m2 wanden; 103 m2 plafonds

We hebben een groot deel van het huis laten stucen en schilderen, incl het afplakken van vloeren, ramen, trappen etc. Het afplakken is secuur gedaan. Het stucwerk is mooi glad en professioneel uitgevoerd. Het schilderen (sausen) is deels gerold en deels gespoten, en ziet er strak uit. De ploegen die het werk gedaan hebben waren vriendelijk in de omgang, en fijn om mee te werken.
  • Review door carel, Apeldoorn
    Beoordeeld op 16 feb 2021

Stucen: 21 m2 wanden

Deze man reageerde in eerst instantie op mijn klus. Ik belde hem en hij beloofde de volgende dag terug te bellen. Ruim een week later nog niks gehoord dus gevraagd of hij nog belang had bij de klus. Dit was deze keer via email. Hij vroeg weer mijn nummer en zou de volgende dag terug bellen. Maar wéér niks gehoord. Dus zwaar teleurgesteld in dit bedrijf!!! Ik ga opzoek naar een betrouwbaar bedrijf dat wel doet wat ie zegt. Gr Carel Ps de reactie is jammer en zielig. Ik heb geen oproep gemist misschien moeten jullie naar Hans Anders om beter te lezen want je zal wel een verkeerd nummer hebben gedraaid. Maar het ging me er niet om dat je klanten verliest maar dat je doet wat je zegt. Maar sinds de kinderachtige reactie zal je wel klanten verliezen lijkt me.

Wij hebben u zelfs 3 maal gebeld meneer Carel ! Adviseren u naar Beter Horen te gaan. Belachelijk om ons op deze manier in het kwade daglicht te stellen. Als u denkt dat dit ons klanten gaat kosten dan heeft u het helemaal mis.

Reactie geplaatst 16 feb 2021
  • Review door Michael, Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 14 feb 2021

Renovlies behang: 300 m2; 6 kamers

Wij hebben E.S. Schilders & Afbouwbedrijf ingehuurd voor het plaatsen van renovlies + het schilderen ervan. De communicatie met Eugène verliep goed, duidelijke afspraken en je weet precies waar je aan toe bent. De klus zelf heeft in totaal zo'n 5 dagen in beslag genomen en is helemaal prima verlopen. Enige minpuntje is de wat lastige communicatie met de schilders vanwege het niet spreken van de Nederlandse of Engelse taal. Daardoor hadden we soms het idee dat we wat info misten of onze eigen wensen / puntjes / opmerkingen niet helemaal lekker over te brengen waren. Uiteindelijk is dat wel allemaal redelijk goed gekomen. Op het moment van schrijven van deze review zijn er nog wat plekken op de muur die waarschijnlijk wat extra aandacht vereisen, maar we gaan er vanuit dat mocht het nodig zijn dit samen met Eugène goed gaat komen.
  • Review door Herwin, Groningen
    Beoordeeld op 12 feb 2021

Stucen: 190 m2 wanden

Goede ervaring met E. S. Schilders en Afbouw. Goed werk geleverd en in een hoog tempo uitgevoerd. Tussendoor goede communicatie en achteraf goed contact over de afwerking.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schoonhoven
    Beoordeeld op 12 feb 2021

Stucen: 120 m2 wanden; 90 m2 plafonds

• Review door Jorn, Woerden
    Beoordeeld op 9 feb 2021

Stucen: 120 m2 wanden; 40 m2 plafonds

Helemaal top. Eugene en zijn mannen hebben top werk geleverd. De mannen komen alle afspraken na, werken zeer secuur en ruimen naderhand alles op. Wij hebben 120m2 wanden en 40m2 plafonds laten stucen en het ziet er ontzettend strak uit in amper 2 dagen tijd. Dank Eugene!
  • Review door Henry, Otterlo
    Beoordeeld op 8 feb 2021

Stucen: 300 m2 wanden; 100 m2 plafonds

Prima ervaring gehad met dit bedrijf. Complete woning laten stucen en daarna laten sauzen(spuiten). Vriendelijk en duidelijk in de communicatie. Komen afspraken na en het afgeleverde werk is top. Zeer tevreden. E.S schilders hartstikke bedankt voor jullie bewezen diensten. Het is erg mooi geworden.