E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1539)

• Review door Tim, Meppel
    Beoordeeld op 7 apr 2021

Stucen: 80 m2 wanden

Tijdens het verwijderen van het behang kwamen we er achter dat de muur niet geschikt was voor het sauzen. Op eerste paasdag reageerde Eugene gelijk met duidelijke communicatie en twee dagen later stonden er zeven man klaar om onze beneden verdieping te stucen. Geweldig werk en snel. Dus dik tevreden en wanneer we weer willen stucen bellen we Eugene weer👌🏻
  • Review door Maartje, Wijchen
    Beoordeeld op 7 apr 2021

Stucen: 133 m2 wanden; 52 m2 plafonds

Eugene is een rustige vriendelijke man die met vakbekwaam en goed personeel werkt! Het stukje maatwerk waar wij om vroegen is hartstikke netjes geleverd! Tevens is het goed om te benoemen dat het geleverde werk snel gereed was. Aanrader om met E.S. schilders & Afbouwbedrijf in zee te gaan.
  • Review door Hendrie, Bentelo
    Beoordeeld op 5 apr 2021

Stucen: 100 m2 wanden; 100 m2 plafonds

Snelle bezichtiging, goede aanbieding , snel geleverd en bovenal van super kwaliteit. 125 m2 plafond en ruim 100 m2 wand binnen drie dagen afgerond met perfecte en correcte medewerkers. Al met al een feestje en zeerzeker een aanrader.
    (Bewerkt op 7 apr 2021)
  • Review door Raimon, Blokzijl
    Beoordeeld op 3 apr 2021

Stucen: 140 m2 wanden; 50 m2 plafonds

Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen. Wat verliep de communicatie goed en zelf in deze drukke tijden wist Eugene het voor elkaar te krijgen om 140m2 wand en 50m2 plafond te stucen. Het resultaat mag er zijn, het is stucwerk ziet er schitterend uit en de werknemers waren zeer vriendelijk. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen, bij dit bedrijf kun je je als klant op je gemak voelen. Dank voor het geleverde werk. Met vriendelijke groet Fam de Boer uit Blokzijl.

Renovlies behang: 250 m2; 6 kamers

Wij zijn super blij met het resultaat van het Renovlies behang dat we hebben laten doen. Ook een muur laten verven, dat hebben ze heel netjes gedaan. Terwijl ze bezig waren kregen we nog een extra vraag voor het verven van het trapgat en ook dat konden ze doen. Al met al heel tevreden. Wat wij niet van tevoren wisten is dat er andere mensen ingehuurd worden door dit bedrijf, bij ons ook iemand die niet eerder voor dit bedrijf had gewerkt. Voor ons heeft dat goed uitgepakt want we hebben een top resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wolvega

Stucen: 100 m2 wanden

• Review door Jordy, Kolhorn

Stuccen buitengevel: 65 m2

Deze week is onze buitengevel gestuct. Ze kwamen met 4 man, en werkte erg snel en netjes. De gevel ziet er weer geweldig uit! Een heel nieuw huis! Prima aan te raden voor je buitengevel klus!! Contact met Eugéne verliep ook goed, hadden regelmatig contact over het starten i.v.m. het weer.
  • Review door Susanne, Zwolle
    Beoordeeld op 1 apr 2021

Stucen: 120 m2 wanden

Onze ervaring was meer dan positief! Fijne communicatie, goede voorlichting en een hele harde werker over de vloer die prachtige muren heeft afgeleverd. Complimenten voor jullie flexibiliteit en kwaliteit van werk!
  • Review door Jet, Krimpen aan de Lek
    Beoordeeld op 25 mrt 2021

Stucen: 110 m2 wanden; 70 m2 plafonds

We zijn heel tevreden met het werk dat de mannen hebben geleverd. We hadden een vrij ambitieuze planning om alles stucklaar te krijgen, maar ze hebben ons zeker niet laten zitten. We hebben dagelijks contact gehad over de haalbaarheid van de planning, zodat beiden wisten waar we aan toe waren. Uiteindelijk hebben ze met 5 man de klus in record tempo geklaard, zonder in te leveren op de kwaliteit. Het ziet er heel strak uit! Wel goed om te weten dat de mannen geen Nederlands spreken. Met wat handen en voeten communicatie is dat allemaal prima verlopen, zeker met een Nederlandse eigenaar op de speed dial.
  • Review door Lammert, Zwolle
    Beoordeeld op 18 mrt 2021

Stucen: 170 m2 wanden

Vooraf afgesproken om op maandag taxatie te doen en op dinsdag te starten. Offerte hadden we natuurlijk graag lager gehad maar de 3 mannen die kwamen stucen echte vakmannen. Resultaat super strakke wanden en 2 verdiepingen in 3 dagen klaar en zelfs de troep werd nog keurig opgeruimd. Zeer aan bevelen.