E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1554)

• Review door Bryon, Wageningen
    Beoordeeld op 15 nov 2021

Stucen: 130 m² wanden; 80 m² plafonds; Slaapkamer(s), Gang

Slechts 1 week op voorhand een offerte aangevraagd maar direct langsgekomen voor de opmetingen en de week erna werden de werken reeds uitgevoerd. Sterk van prijs, timing, kwaliteit en communicatie! Een dikke aanrader!
  • Review door Niek, Zwolle
    Beoordeeld op 14 nov 2021

Stucen: 75 m2 wanden; 95 m2 plafonds

Gewoon TOPWERK! Echte vakmannen die prachtig werk hebben afgeleverd! Goede communicatie, vriendelijke mannen en goede prijs! Absoluut een aanrader!
    Beoordeeld op 11 nov 2021

Stucen: Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken; 180 m2 wanden

E. S schilders& afbouwbedrijf is netjes en efficiënt te werk gegaan tijdens het stucen van ons huis. Ik zou ze zeker aanraden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 8 nov 2021

Stucen: 145 m² wanden; 61 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken

Zeer tevreden over het werk. Offerte opgesteld aan de hand van een bezichtiging. Een paar wijzigingen konden wij makkelijk afstemmen per WhatsApp / telefoon. Goede communicatie en eenmaal akkoord was de klus snel geklaard. Ze hebben na afloop alles netjes opgeruimd en gestofzuigd. Wij zouden ze zeker nog eens vragen.
  • Review door Robin, Moordrecht
    Beoordeeld op 8 nov 2021

Stucen: Woonkamer, Keuken; 80 m2 wanden; 60 m2 plafonds

De mannen van ES schilders hebben top werk afgeleverd! Alle wanden en plafonds zien er super strak uit. Aanrader!
  • Review door Gaby, Kesteren
    Beoordeeld op 7 nov 2021

Stucen: 65 m2 plafonds

• Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 7 nov 2021

Stucen: 45 m² wanden; 45 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken

Excellent work! The guys came and finished plastering walls and ceiling in two days. They were very professional and very fast. The wall was made of popcorn texture, and now it is as smooth as glass. What an incredible change. Thanks Ismail and the boys. I definitely recommend Eugene for stucwork.
    (Bewerkt op 10 nov 2022)
  • Review door Leendert, Drachten
    Beoordeeld op 5 nov 2021

Stucen: Woonkamer, Gang, Keuken; 120 m2 wanden; 70 m2 plafonds

Als na een vergelijking van verschillende aanbieders de prijs het gunstigst is, is het altijd even afwachten wat voor kwaliteit er geleverd gaat worden. De kwaliteit is echter uitstekend! Mooie strakke muren, plafonds en strakke hoeken. Het is duidelijk dat de agenda goed gevuld is, desondanks verliepen planning en communicatie prettig. Kortom, ik kan en zal E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. aanbevelen voor een stuc klus.
  • Review door Roel, Sneek
    Beoordeeld op 2 nov 2021

Stucen: 150 m² wanden; 50 m² plafonds; Hele woning

Zeer kundig en ervaren bedrijf met aardige en goede vakmensen. Ons huis was een zeer bewerkelijke klus, maar het resultaat is top geworden. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
  • Review door Leontine, Zwolle
    Beoordeeld op 2 nov 2021

Stucen: 40 m² wanden; Woonkamer

Kwaliteit van het stucwerk is prima. De communicatie met het bedrijf verliep vlot. Er werden vooraf heldere afspraken gemaakt die goed werden nagekomen. We zouden E.S. schilders & afbouwbedrijf zo weer voor een klus inzetten.