E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1538)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Beverwijk
    Beoordeeld op 8 dec 2021

Stucen: 83 m² wanden; 36 m² plafonds; Slaapkamer(s), Gang

De stukadoors konden op korte termijn langskomen voor de klus. Er is hard gewerkt en in twee dagen is de hele bovenverdieping glad gestuukt. Het resultaat ziet er netjes uit!
  • Review door Mats, Middenmeer
    Beoordeeld op 5 dec 2021

Stucen: 60 m² plafonds; Woonkamer, Gang

Prima werk geleverd volgens afspraak met de voorman en opdrachtgever. De stukadoors spraken amper Engels en Nederlands maar met handen en voeten werk lukte communicatie en het waren duidelijk professionals. Enige puntje was (wellicht mijn eigen fout) na de klus klaar was werd een eind inspectie gedaan voor de project acceptatie. Ik zelf heb niet al te kritisch gekeken (wellicht ook doordat het donker werd buite ) en na droging waren er wat meer aandacht puntjes als gedacht, welke mits is die gelijk had gezien wel direct bijgewerkt hadden geworden. De klus was saus klaar stucen van het plafond.

Dag Mats, Bedankt voor de positieve review, erg gewaardeerd !!! Normaal gesproken is er altijd een Nederlandse sprekende projectleider aanwezig echter vanwege de enorme drukte deze keer niet. Ten alle tijde zijn wij telefonisch bereikbaar in geval van. Gr. Eugène

Reactie aangepast 5 dec 2021
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 4 dec 2021

Stucen: 138 m² wanden; Hele woning

Het werk kon op korte termijn plaatsvinden. Verder was er sprake van een fijne communicatie! We zijn tevreden met het resultaat!
  • Review door Maarten, Leiderdorp
    Beoordeeld op 4 dec 2021

Stucen: 80 m² wanden; 40 m² plafonds; Slaapkamer(s), Trappenhuis/ov...

Wij zijn echt enorm tevreden over Eugène en zijn bedrijf! Houdt zich netjes aan de afspraken, prettige communicatie waarbij het mogelijk was om de net verbouwde WC op de begane vloer later alsnog mee te nemen in de gehele klus. (Uiteindelijk zo'n 160m2 gestuuct in 2 dagen!!) 100% dat we bij een volgende klus dit bedrijf weer benaderen en wij hebben hen onlangs al aan meerdere mensen aanbevolen. Nogmaals dank Eugène, je hebt topwerk afgeleverd!
  • Review door harry, Gendringen
    Beoordeeld op 3 dec 2021

Stucen: 120 m² wanden; 52 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken

Eugène,josè en zijn team hebben bij ons 170 m2 wande en plafonds gestuct en dit naar alle tevredenheid gedaan,het zijn harde werkers die hun vak verstaan,alles ziet er strak uit en bovendien laten ze alles netjes achter. Als je goeie stukadoors zoekt aarzel niet en neem deze vakmensen,ik zal ze zo weer nemen bij een volgende klus.👍 Groetjes, Harry Demmink.
  • Review door Ruben, Amersfoort
    Beoordeeld op 3 dec 2021

Stucen: 320 m2 wanden; 130 m2 plafonds

Eugene is snel en deskundig. Hij reageert vaak snel via whatsapp en had korte lijntjes met de stukadoors. Enige nadeel was dat 1 dag er geen nederlands sprekende projectleider was. Volgens Eugene een uitzondering. Eventuele aanpassingen en nazorg aan het stucwerk waren geen probleem. Het plafond schilderen is ook mooi geworden. Eugene en zijn bedrijf zijn een echte aanrader.
  • Review door Menno, Eersel
    Beoordeeld op 2 dec 2021

Stucen: Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang; 180 m2 wanden; 120 m2 plafonds

• Review door Michiel, Arnhem
    Beoordeeld op 29 nov 2021

Stucen: 175 m2 wanden

Benedenverdieping laten stucen en schilderen. Kwalitatief goed werk geleverd en blij met het resultaat. Eugène is goed bereikbaar zowel telefonisch als via Whatsapp. Door omstandigheden liepen de werkzaamheden iets uit maar door het team is hard gewerkt om het snel en goed af te maken.
  • Review door Fred, Almere
    Beoordeeld op 29 nov 2021

Stucen: 255 m² wanden; Hele woning

Top lui, vakmensen die zich aan afspraken houden, qua budget en timing! Geen klachten
  • Review door Timo, Zaandam
    Beoordeeld op 25 nov 2021

Stucen: Hele woning; 200 m2 wanden; 100 m2 plafonds

Eugené, José en hun team zijn echte toppers! Duidelijk in afspraken maken en komen deze ook na! Communicatie loopt makkelijk en eugené is altijd bereikbaar! Het stukwerk is erg goed afgewerkt. Eugené stuurt 1 groot team wat meerdere dagen volle bak er tegen aan gaan. Bij ons hebben ze het hele huis afgeplakt, voorbehandeld, gestuukt en opgeruimd in 5 dagen! Als er achter af nog kleine aandachtspunten zijn komen ze gratis en snel deze dingen verhelpen. Wij zijn erg te spreken over het bedrijf en zullen als wij nog een klus hebben zeker hun contacteren!