E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1537)

• Review door Alfred, Brielle
    Beoordeeld op 26 jun 2022
    Stucen: 60 m² plafonds; Woonkamer, Keuken
    Het is lastig om een juiste aannemer te vinden waar je een klik mee hebt. Met deze aannemer voelde het meteen goed.Afspraak gemaakt en de werkzaamheden doorgelopen wat ik gedaan zou willen hebben. Stucen van de woning, vloerverwarming op de beganegrond en de begane grond tegelen. De aannemer werkt met verschillende partijen waardoor je maar 1 aanspreekpunt hebt. De aannemer houd dagelijks contact over de werkzaamheden en of het naar wens word uitgevoerd. Vloerverwarming zeer kundig aangelegd en daarna de sleuven weer mooi dicht gezet waardoor de vloer er weer netjes uitziet. Het stucwerk hebben ze in 3 dagen gedaan met gemiddeld 7 man. De jongens waren zeer vriendelijk en hebben secuur het werk uitgevoerd. Na het stucen hebben ze alles netjes opgeruimd en zo goed als het kan schoon gemaakt. Ze hebben zelfs met een vaatdoek het houtwerk schoongemaakt. Ik weet wie ik moet bellen al er een klus gedaan moet worden. Ik ben super tevreden. Jongens bedankt.💪
  • Review door Celestine, Groningen
    Beoordeeld op 23 jun 2022
    Stucen: 121 m² wanden; 45 m² plafonds; Woonkamer, Slaapkamer(s), Ga...
    Vanaf het eerste contact erg prettig met Eugene en de mensen waar hij mee samenwerkt te communiceren. Eugene reageert snel, denkt met je mee en kon de klus bij ons op korte termijn uitvoeren. Ook tijdens de werkzaamheden wordt er met je mee gedacht en is het contact goed. De mannen werken hard en zorgvuldig! Super tevreden :)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 18 jun 2022
    Stucen: 75 m² wanden; 60 m² plafonds; Woonkamer
    Klus plafond stucken 93m2. Dit bedrijf is top. Binnen een week konden zij al aan de slag. De klus geklaard in 2 dagen. Plafonds zijn strak en er is netjes gewerkt.
  • Review door Anne, Vaassen
    Beoordeeld op 18 jun 2022
    Stucen: 140 m² wanden; 70 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken, toi...
    Eugene heeft verschillende ploegen om in te zetten. Wij vonden een verschil tussen de ploeg van de eerste dagen, en de ploeg die het verder afmaakte. Met name de 'netheid', de kozijnen waren afgeplakt, maar de tweede ploeg heeft de tape verwijderd, en alsnog 'de kozijnen meegestuct'. Ook de afwerking leek wat minder strak. Daarbij moet gezegd worden dat de tweede ploeg waarschijnlijk de lastige hoekjes moest doen. Communicatie vooraf was even wat warrig, maar daarna prima. Al met al best tevreden (95% perfect, 5% goed, maar had misschien beter gekund).
  • Review door Johannes, Lelystad
    Beoordeeld op 15 jun 2022
    Stucen: 100 m² wanden; Woonkamer
    Top kwaliteit via echt professionele stukadoors die heel aardig zijn. Makkelijk te communiceren, snel reageren via telefoon of Whatsapp, werkzaamheden zijn in de afgesproken tijd uitgevoerd met de beste materiaal. Ze zijn echt aanrader. Dank jullie wel E.S. voor de geweldige resultaat, en zeker tot de volgende keer.
  • Review door Kerim, Amstelveen
    Beoordeeld op 14 jun 2022
    Stucen: 85 m² wanden; 65 m² plafonds; Woonkamer
    Vanaf het begin erg prettig contact gehad met Eugene. Zijn zoon kon snel langskomen om het huis te bekijken en alles door te spreken. Uiteindelijk hebben we Eugene de klus gegund omdat hij reageert snel, is geduldig, en erg behulpzaam. De stukadoors waren erg vriendelijk, meedenkend, maar vooral erg goed! Naderhand hebben ze alles netjes achter gelaten. Kortom, erg tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Meppel
    Beoordeeld op 13 jun 2022
    Exterior plastering: Eén verdieping; 45 m²
    Onduidelijkheid over incl. of excl. btw. Zou nog een klus uitvoeren maar niets meer van vernomen.

Wij begrijpen het probleem niet echt ! U heeft ruim van te voren een heldere offerte aangeboden gekregen met BTW, deze heeft u schriftelijk geaccepteerd en vervolgens hebben wij de opdracht conform afspraak/wens netjes uitgevoerd. Wij waren niet meer geïnteresseerd in een 2e klus omdat wij achter de betaling van de 1e klus moesten zitten. Heel zwart/wit gezien, als er 1 partij zich niet aan de afspraken heeft gehouden bent u dat wel. Jammer dat het zo heeft moeten lopen.

Reactie aangepast 13 jun 2022
  • Review door Nick, Haaksbergen
    Beoordeeld op 13 jun 2022
    Stucen: 150 m² wanden; 55 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken
    In eerste instantie aanvraag voor de beneden verdieping stucen opgevraagd. Uiteindelijk is de complete woning (alle wanden en alle plafonds), plafonds spuiten en een wand beton cire. Communicatie is goed. Eugene belt dagelijks hoe de werkzaamheden zijn en of het na wens is. Kwam zelf na de opleverronde paar puntjes tegen, ook deze werden netjes opgepakt en wordt totaal niet moeilijk gedaan. Dankjewel nogmaals!