E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1537)

• Review door fei, Eindhoven
    Beoordeeld op 6 aug 2022
    Stucen: 160 m² wanden; Hele woning
    Voltooi het werk snel volgens de afspraak, de communicatie is erg goed, en ik zal ze de volgende keer vinden
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Uden
    Beoordeeld op 3 aug 2022
    Stucen: 100 m² wanden; Woonkamer
    Prettig contact met zowel vader als zoon om afspraken te maken, onwijs vriendelijke mensen. Gehele woonkamer in één dag gestuct door topmensen, werken (heel) hard, zijn heel vriendelijk en leveren echt kwaliteit en laten het ook nog eens netjes achter. Wij zijn echt heel blij met het resultaat!
  • Review door Tim, Baarlo
    Beoordeeld op 1 aug 2022
    Stucen: 110 m² wanden; 40 m² plafonds; Slaapkamer(s), Gang
    Eugene en zijn teams hebben geweldig werk geleverd voor zowel het stucen als het verven (spuiten). Zeer professioneel, snel beschikbaar en harde werkers. Communicatie was goed en duidelijk. Wij raden iedereen aan om de samenwerking aan te gaan. Als je op zoek bent naar top kwaliteit voor zowel stucen als verven (spuiten) dan moet je hier zijn!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Driel
    Beoordeeld op 31 jul 2022
    Stucen: 58 m² wanden; 20 m² plafonds; Slaapkamer(s)
    We zijn heel blij met het werk dat is geleverd binnen een zeer korte tijd. De opdracht was op een zaterdag uitgezet op Werkspot en op donderdag was de klus geklaard. Heel fijn dat dit snel geregeld was. Ook de kwaliteit van het werk ziet er goed uit. Wij weten zeker wie we een volgende keer kunnen inzetten voor dit soort klussen!
  • Review door Henk-Jan, Holten
    Beoordeeld op 28 jul 2022
    Stucen: 500 m² wanden; 190 m² plafonds; Hele woning
    Zeer betrouwbare en communicerende bedrijf. De vakmannen die voor ES Schilders werken zijn betrouwbaar, meedenkend en goed in het werk. Je merkt dat ze trots zijn op wat ze opleveren. Wij hebben de vakmannen van ES Schikders ruim 2 weken in de woning gehad en het eindresultaat mag er ook zeker wezen. Kleine aanpassingen in het proces kunnen prima. Ik zou deze vakmannen aanraden aan mijn familie en vrienden. Een advies aan de lezers van deze review. Als je gaat stuccen en verven laat het door 1 partij doen. Dan weet je zeker dat je muren glad zijn!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Loenen aan de Vecht
    Beoordeeld op 28 jul 2022
    Stucen: 100 m² wanden; Woonkamer
    Really well done. Great people to work with and did a perfect job in our house. Also cleaned up afterwards!! Highly recommend.
  • Review door Tom, Apeldoorn
    Beoordeeld op 25 jul 2022
    Stucen: 195 m² wanden; 90 m² plafonds; Hele woning
    Gehele huis laten stucen. Zowel wanden als plafonds zien er zeer strak uit. Huis na oplevering netjes en opgeruimd achtergelaten. Communicatie verloopt snel en direct. Maakt afspraken waar.
  • Review door Karin, Zwolle
    Beoordeeld op 18 jul 2022
    Stucen: 42 m² plafonds; Woonkamer
    Vanaf het eerste moment van contact heeft Eugene in alle opzichten voldaan aan topkwaliteit. Hij vraagt een eerlijke prijs voor de te leveren klus, hij doet wat hij toezegt, hij schakelt uitstekende collega's in om het werk te doen, blijft betrokken en controleert tijdens en na de uitvoering, hij adviseert, hij vraagt na of je tevreden bent, en niets is hem te veel om de opdracht tot een goed einde te brengen. Toen er ziekte was onder zijn personeel kwam hij zelf voorstrijken. Kortom, ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hardenberg
    Beoordeeld op 16 jul 2022
    Stucen: 75 m² plafonds; Hele woning
    Super netjes opgeleverd en fijne/snelle communicatie! Bedankt Eugène, groet Marieke