E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1535)

• Review door Geja, Ruinen
    Beoordeeld op 1 feb 2023
    Stucen: 175 m² wanden; 35 m² plafonds; Slaapkamer(s), Gang, bijkeuken
    De mannen van Eugene konden supersnel komen. Donderdag telefonisch contact met Eugene, vrijdag de opmeting voor offerte en zaterdag al bezig met voorstrijken en profielen aanbrengen. Zondag en maandag alle plafonds en muren van hal, bijkeuken en 3 kamers. En alles supernetjes en strak en dat terwijl sommige van onze muren echt een belabberde status hadden (waren oorspronkelijk buitenmuur etc). Ben echt heel erg tevreden.
  • Review door Chantal, Benthuizen
    Beoordeeld op 30 jan 2023
    Stucen: 43 m² wanden; 42 m² plafonds; Woonkamer
    Super fijne en snelle communicatie met Eugène. Ze hadden dan ook binnen 2 weken al tijd om onze hele beneden verdieping te stucen! De heren die kwamen stucen waren vakkundig en hebben onwijs hard gewerkt. In 2 dagen hebben ze alles super netjes gestuct. Eugene heeft constant contact gehouden of alles nog naar wens verliep, heel fijn. Al met al super tevreden met het eindresultaat!
  • Review door Sarina Slump, Bant
    Beoordeeld op 23 jan 2023
    Stucen: 60 m² wanden; Woonkamer
    Alles was tot de puntjes verzorgd. Contact was prettig en duidelijk, je werd van alles op de hoogte gehouden, zodat je wist waar je aan toe was. Het stucwerk zit er strak op en dat alles in 1 dag. Alles zeer positief ervaren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Naaldwijk
    Beoordeeld op 17 jan 2023
    Stucen: 77 m² wanden; 40 m² plafonds; Woonkamer, Gang
    Wij hebben de zolder laten verven en de beneden verdieping laten stuken en verven. Het contact verliep snel en goed. Wel allemaal telefonisch en minder ‘in persoon’. We zijn tevreden met het resultaat!
  • Review door Thomas van Dijk, Meppel
    Beoordeeld op 15 jan 2023
    Stucen: 60 m² wanden; Woonkamer, Gang
    De stukadoors hebben het werk snel opgepakt en uitstekend werk geleverd. Een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 12 jan 2023
    Stucen: 150 m² wanden; 100 m² plafonds; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang
    Eugene en het team hebben prachtig werk geleverd. We hebben ons huis laten stucen en wit spuiten. Ze hebben netjes gewerkt en het ziet er super strak uit! Wij zijn erg blij met het resultaat. Bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eelderwolde
    Beoordeeld op 9 jan 2023
    Stucen: 50 m² wanden; 50 m² plafonds; Woonkamer, Keuken
    Goed contact, van tevoren langsgekomen om het werk te inventariseren. Snel beschikbaar. 4 mannen in korte tijd mooi werk geleverd. Erg tevreden.
  • Review door Evie, Vlaardingen
    Beoordeeld op 7 jan 2023
    Stucen: 75 m² wanden; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang
    Het contact verliep allemaal super netjes en gemakkelijk, en de klus kon op korte termijn al worden uitgevoerd. In twee dagen is bijna ons hele huis helemaal netjes gestuct, door een team van uiterst aardige en professionele stukadoors. Zeker aan aanrader!