E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1535)

• Review door Niek, Groningen
    Beoordeeld op 11 sep 2023
    Stucen: 140 m² wanden; 110 m² plafonds; Hele woning
    Goed en snel contact over de klus. Hele woning moest gestuukt worden, en E.S. Schilders & Afbouwbedrijf kon hier binnen een week mee beginnen! Vriendelijk en prettig contact, zowel via app als via de telefoon. Het huis kon snel opgemeten worden, door een vriendelijke man die ons uitlegde wat wij konden doen ter voorbereiding. De voorbereider van de klus, en ons contactpersoon toen ze begonnen was erg vriendelijk! Ze werken met plezier, en gaan door tot alles tot in de puntjes verzorgd is. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
  • Review door Salvatore, Zwolle
    Beoordeeld op 10 sep 2023
    Stucen: Hele woning
    Eugene is echt vakman. Duidelijke communicatie, fijne mensen en werken tot in de puntjes alles netjes af (tot aan opruimen aan het einde). Na afloop een gezamenlijke controle ronde en veel tips meegekregen voor eventuele afwerking. Kortom; erg fijn en zeer betrouwbaar. Dankjewel Eugene.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen
    Beoordeeld op 9 sep 2023
    Stucen: 230 m² wanden; Hele woning
    Wij zijn heel erg tevreden met het stucen van onze bovenverdieping. De mannen konden heel snel beginnen en de muren zien er top uit. Voor onze benedenverdieping komen we zeker terug.
  • Review door Jeffrey van der Toorn, Den Haag
    Beoordeeld op 8 sep 2023
    Renovlies behang: 5 kamers
    Perfect uitgevoerd!
  • Review door Rianne , Den Bosch
    Beoordeeld op 8 sep 2023
    Stucen: 55 m² wanden; 50 m² plafonds; Woonkamer
    Vier maanden voor het beginnen van de klus afgesproken met Eugène. Eind augustus kwam José langs voor het inmeten en nog diezelfde week vrijdag werd onze woonkamer en deel van de keuken gestuct door drie vriendelijke en zeer hardwerkende vakmannen. Ook het schilderwerk kon eerder starten dan vooraf gepland in goed overleg met Eugène. Deze twee mannen hebben goed en snel werk afgeleverd. Wij kunnen E.S schilders & Afbouwbedrijf alleen maar aanraden!
  • Review door Inge, Emmen
    Beoordeeld op 7 sep 2023
    Stucen: Slaapkamer(s), Gang
    Na een snelle reactie via werkspot is er op heel korte termijn ontzettend goed werk geleverd. Al vaker stukadoors over de vloer gehad maar nog nooit zo tevreden geweest als nu. Strakke wanden precies zoals we het hadden gevraagd
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Epe
    Beoordeeld op 5 sep 2023
    Stucen: 80 m² wanden; 30 m² plafonds; Slaapkamer(s)
    Goed en betrouwbaar bedrijf Duidelijke afspraken en snelle offerte Konden op korte termijn aan de slag Vakmensen werken erg netjes
  • Review door A., Leusden
    Beoordeeld op 30 aug 2023
    Stucen: 105 m² wanden; Woonkamer, Slaapkamer(s)
    Fijn dat er eerst langsgekomen wordt voor een vrijblijvende offerte. Afspraken worden nagekomen en er wordt netjes gewerkt. Een prachtig resultaat na 2 dagen hard werken door hele vriendelijke vakmensen! Onze beneden- en bovenverdieping helemaal mooi voorzien van strak stucwerk. Wij zijn heel er superblij mee!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 29 aug 2023
    Stucen: 48 m² wanden; 30 m² plafonds; Woonkamer
    Stucen is mooi gedaan. Ze werken hard, gaan voor kwaliteit en hebben het druk, de communicatie ging niet altijd even soepel maar het is goed gekomen.
    (Bewerkt op 5 sep 2023)