E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1536)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Drachten
    Beoordeeld op 24 okt 2023
    Stucen: 75 m² wanden; 43 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken
    Wij zijn super blij dat wij E.S. gevraagd hebben voor het stucen en spuiten van onze beneden verdieping. Wat is het mooi geworden! Zeer tevreden over de manier waarop er gewerkt is en het resultaat. Super, echt een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Milsbeek
    Stucen: Slaapkamer(s)
    Vandaag heeft E.D schilders & afbouwbedrijf V.O.F een slaapkamer bij ons gestuct. Ik ben zeer tevreden over het contact met Eugène en de vakmensen die hier zijn geweest. Erg vriendelijk en ze leveren goed werk. Bedankt voor jullie hulp!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beneden-Leeuwen
    Stucen: 45 m² wanden; 45 m² plafonds; Woonkamer
    Zowel boven als beneden laten stucen. Heldere communicatie, snel schakelen, scherpe prijzen en super werk geleverd. Tijdens de klus regelmatig contact gehad om het e.e.a. af te stemmen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Stucen: 120 m² wanden; Hele woning
    De aannemer is maffia en bedreigt de klanten. Ik heb de politie gebeld.

Maffia ? Klant bedreigen ? Deze meneer Chen spoort voor geen enkele meter ! Hebben vorige week zwart op wit een afspraak gemaakt om vandaag (maandag 23/10) tussen 10.00 en 10.30 uur te komen bezichtigen. Stuurt ons op zondag (22/10) een appje met de mededeling dat wij er uiterlijk 10.00 uur moesten zijn omdat hij elders een afspraak zou hebben. Aangegeven dat wij ons uiterste best zouden doen. Vanwege de file (heel normaal in Nederland op maandagen) konden wij er pas om 10.35 uur zijn en hebben hem dit telefonisch medegedeeld. Op dat moment ging hij " abnormaal " als een gek met allerlei verwensingen te keer, had andere afspraken blablabla.... Hebben hem met ferme woorden medegedeeld dat wij hier absoluut niet van gediend zijn. In zijn " beperkte " beleving is dit bedreiging / maffia ?! Laat je door een dokter onderzoeken man !

Reactie aangepast 24 okt 2023
  • Review door Josina, Apeldoorn
    Stucen: 70 m² wanden; Woonkamer, Keuken
    Duidelijke prijsafspraken en prettig contact met de eigenaar zelf! Harde en nauwkeurige werkers Superstrakke wanden, netjes afgewerkt en zorgvuldig gekit. Het huis ziet er beter uit dan bij de oplevering 25 jaar geleden. Echt een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hazerswoude-Rijndijk
    Renovlies behang: 280 m²; 5 kamers
    Door een verkeerde planning aan mijn kant heeft Eugène en zijn team er toch voor gezorgd dat wij op onze geplande verhuisdag konden intrekken. De werklieden zijn professioneel en werken secuur. 360m2 geschuurd, behangen met renovlies en geschilderd in onze gekozen kleur. Van begin tot het eind een vertrouwd gevoel. Bedankt iedereen!
  • Review door Edvard Daamen, Frederiksoord
    Stucen: 250 m² wanden; 36 m² plafonds; Woonkamer, Gang
    Contact over stuken van plafonds en muren verliep snel en plezierig. E.S. heeft in korte tijd de klus gedaan met prima resultaat. Alle afspraken werden nagekomen. Een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waddinxveen
    Beoordeeld op 21 okt 2023
    Stucen: 60 m² wanden; Woonkamer, Gang, trapgat beneden verdieping n...
    Binnen 2 dagen was onze klus afgerond. Erg netjes en professioneel afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden. Daarnaast zijn ze heel flexibel en konden ze, door wat vertraging aan onze kant, een paar dagen later beginnen. Communicatie verliep ook goed. We raden deze stukadoor aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 18 okt 2023
    Renovlies behang: 110 m²; 4 kamers
    Super ervaring! Professioneel bedrijf met veel kennis van zaken. Service is top aangezien ze achteraf nog een wens van mij kosteloos hebben doorgezet. Dankjewel heren!