Hele prettige samenwerking gehad. Muren laten stucen en schilderen. Konden elke keer snel starten en het stucen was in één dag gedaan, net als het schilderen. Beide zijn perfect uitgevoerd, dus heel erg tevreden! Het contact met Eugène is erg goed, reageert snel en denkt ook mee. Ik kan ze zeker aanbevelen, dus ik zou niet verder zoeken, maar je klus gewoon door hen laten uitvoeren!
Eugène en zijn team hebben mooi werk geleverd. Eerst het appartement met renovlies behangen en daarna alles in 1 dag geschilderd. Tussendoor wilde ik soms iets aanpassen en dit was geen probleem. Het contact verliep soepel en ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Vooraf veel contact gehad met Eugène. Op de dag van beginnen hadden de mannen autopech. Eugène heeft direct geschakeld waardoor de klus de volgende dag begon en de klus op tijd af kwam.
De mannen hebben super strak stucwerk afgeleverd en wij zijn erg tevreden! Wij raden E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. zeker aan!
Dank jullie wel!
Eugene en zijn team werken keihard en supersnel. Het resultaat van het stucwerk is werkelijk geweldig! Zeer vlakke muren én plafonds voor een hele scherpe prijs. Zelfs de lastige en hoge schuine plafonds zien er zeer goed uit. Naast het stucen hebben we ook het spuitwerk in de hele benedenverdieping en grote slaapkamer en tegelen van de badkamer en toilet door het team van Eugene laten doen. Eugene is van de afspraken, een strakke planning en de communicatie is goed. Eugene, heel erg bedankt voor alles!
Erg blij met de mannen van E.S Schilders & Afbouwbedrijf. Oorspronkelijk ingehuurd voor een behangklus, maar uiteindelijk stucen en schilderen van gemaakt. Alles is erg strak uitgevoerd en ziet er top uit. Stucadoors en schilders waren punctueel, snel en zorgvuldig. Kleine scheurtjes in het stucwerk, wat normaal is bij nieuwbouwwoningen, werden meteen hersteld. Eugène is erg goed bereikbaar, en denkt oplossing-gericht. Absoluut een aanrader.
Mooi en snel resultaat geleverd! Ivm. krappe tijd om keuken, hal en de woonkamer te stucen voor het verhuizen, hebben veel stucadoors afgehaakt of vroegen zelfs wat extra bovenop de prijs. Het team van Eugène heeft ons uit de brand geholpen en heeft de klus binnen 2 dagen geklaard.
Wij zijn erg tevreden met het resultaat en kunnen dankzij het harde werk op tijd in onze nieuwe woning!