E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1537)

• Review door Souhaila, Lelystad
    Beoordeeld op 7 feb 2024
    Stucen: 100 m² wanden; Hele woning
    Zéér tevreden met het geleverde werk van dit bedrijf! Betrouwbaar, vriendelijk en meedenkend. Communicatie was goed. Het werk is goed, netjes en op tempo uitgevoerd. Bijna 500m2 stucken en verven in de woning. Ik raad dit bedrijf iedereen aan. Ga niet verder zoeken. De vloer hebben we laten leggen door een ander bedrijf waar we zeer spijt van hebben. Als ik eerder wist dat Eugene dit ook deed, had ik dit ook hier uitbesteed. Hartelijk dank!
  • Review door Jules, Nijmegen
    Beoordeeld op 1 feb 2024
    Stucen: 70 m² wanden; 60 m² plafonds; Woonkamer
    Zeer nette uitvoering voor een redelijke prijs, kunnen op zeer korte termijn handelen. Werk superstrak en netjes uitgevoerd, komen over enkele weken nog terug op verzoek voor een andere kamer.
  • Review door Jeroen Schalken, Rosmalen
    Beoordeeld op 1 feb 2024
    Stucen: 60 m² wanden; Zolder
    De klus is zeer voorspoedig verlopen. Van begin tot eind een goede en snelle communicatie met Eugene, zodat je weet waar je aan toe bent. Op voorhand komt een medewerker de klus bekijken, waarna een offerte volgt. Binnen twee weken is de klus op de gewenste datum uitgevoerd. De vakmensen hebben netjes gewerkt en de boel schoon achtergelaten. Al met al zeker een aanrader!
  • Review door Lotte, Zuidlaren
    Beoordeeld op 24 jan 2024
    Stucen: 78 m² wanden; Woonkamer, Gang, Keuken
    We zijn erg blij met onze nieuwe muren! Goede, snelle en fijne communicatie. Evenals het werk dat geleverd is. Onze hele beneden verdieping in 1 dag klaar! We zouden dit bedrijf zeker aanraden.
  • Review door Justin, Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 17 jan 2024
    Stucen: Woonkamer, Keuken
    Hele prettige communicatie met Eugène en de stukadoors! Voorafgaand aan de klus kwamen ze netjes alle ruimtes opmeten, wij konden zelfs nog extra m² vragen en dat was allemaal geen probleem. Eugène is goed bereikbaar en neemt voorafgaand aan de klus nog contact op zodat je op één lijn zit. Stukwerk is onwijs snel, maar strak en netjes afgewerkt. Stukadoors zijn vriendelijk en alles is mogelijk in overleg. Woonkamer/keuken (+/- 90 m²) + plafond (+/- 35m²) en de 3 stuks slaapkamers (75 m²) boven zijn heel netjes gestuukt. Alles binnen 2 dagen, maar niet voor minder kwaliteit. Wij onthouden deze mannen zeker voor een volgende keer en raden ze 100% aan