E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1553)

• Review door Daniella , Uithoorn
    Beoordeeld op 16 sep 2024

Renovlies behang: 3 kamers

Muren met renovlies behangen en daarna gesaust. Hele goede communicatie, reageert erg snel. Na het opmeten binnen een paar dagen begonnen. Super mooi resultaat! Vriendelijk en professioneel. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen!
  • Review door Machiel , Nijkerk
    Beoordeeld op 13 sep 2024

Stucen: 30 m² wanden; 20 m² plafonds; Woonkamer, Keuken

Keurig gewerkt. Strak stucwerk. Afspraken worden nagekomen. Ondanks aanpassing opdracht op laatste moment, geen probleem. Harde werkers. Zeer tevreden met het resultaat
  • Review door Corné , Apeldoorn
    Beoordeeld op 13 sep 2024

Stucen: 72 m² wanden; 70 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken

Goede communicatie vooraf, jongens kwamen met 7 tegelijk, hebben in 1 dag 160m2 super netjes gestuckt voor een scherpe prijs. Erg blij met het resultaat!
  • Review door Nathalie, Ridderkerk
    Beoordeeld op 12 sep 2024

Stucen: 90 m² wanden; 44 m² plafonds; Woonkamer, Slaapkamer(s)

Fantastisch!!!! Heel blij mee. Nette, beleefde vakmensen. En nog niet eerder Zon strak resultaat gezien.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijnsburg
    Beoordeeld op 10 sep 2024

Stucen: 96 m² wanden; 54 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken

Snel, doen wat afgesproken is.
  • Review door Ruud, Lelystad
    Beoordeeld op 9 sep 2024

Stucen: 15 m² wanden; 75 m² plafonds; Woonkamer, Gang

Vanaf het eerste contact met Eugène tot het afronden van het stucwerk, zeer tevreden! Tussentijds vanuit onze kant aanpassingen gedaan aan de klus, maar geen probleem. Binnen een dag de aangepaste offerte en de klus 3 dagen eerder uitgevoerd (in overleg) dan in eerste instantie besproken. Wat ons dan weer ruimte geeft in de planning van de rest van de verbouwing. Top werk geleverd!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Assen

Behangen: 150 m²; Behang aanbrengen, Oude behang verwijderen

Vlotte communicatie, mooi gewerkt. Beetje onduidelijkheid over de prijs, was uiteindelijk duurder dan eerste indicatie.
  • Review door Rob, Rijnsburg

Renovlies behang: 150 m²; 3 kamers

Onze aanvraag was om ons appartement (bvo 120 m2) compleet te behangen met RENO-vliesbehang, de wanden te sausen en de spackplafonds te witten. Vanaf de aanvraag tot en met de uitvoering is alles prima verlopen. De communicatie, onze wensen en de uitvoering was naar volle tevredenheid. En Ja ik kan dit klusbedrijf ten volle aanraden.
  • Review door Sanne, Zaandam

Stucen: 90 m² wanden; Woonkamer

Onze woonkamer en keuken zijn voorzien van Spachtelputz. De muren zien er netjes uit. Snelle service
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Meppel
    Beoordeeld op 3 sep 2024