E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1553)

• Review door Tim, Moergestel
    Beoordeeld op 20 okt 2024

Stucen: 130 m² wanden; 82 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken

Ons nieuwe huis beneden en 1e verdieping gestuct. Wij wilden eigenlijk eind oktober pas laten stucen en we liepen voor op schema, zonder problemen kon het 2 weken eerder. Ze hadden met 5 man ons huis is 3 dagen gestuct en het ziet er super netjes uit. De eigenaar appt en belt iedere dag om je netjes op de hoogte te houden van de stand van zaken. Zeker een aanrader!
  • Review door Ognjen Zbiljic, Den Haag
    Beoordeeld op 20 okt 2024

Stucen: 78 m² wanden; 20 m² plafonds; Slaapkamer(s), Gang, In bedro...

Very professionally done job, and on top of that, very nice people.
  • Review door Astrid, Sleen
    Beoordeeld op 19 okt 2024

Renovlies behang: 90 m²; 5 kamers

Snelle reactie en opname van de klus door Eugène. Een week later hebben ze met 2 man in 2 dagen mijn nieuwe huis voorzien van renovlies behang en alles gesaust. Het is echt prachtig geworden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 17 okt 2024

Stucen: 20 m² wanden; 40 m² plafonds; Zolder

3jaar geleden ook al via E.S. De beneden verdieping laten stucen, en nu de zolder. Wederom zeer tevreden over de snelle en fijne communicatie en het nette eindresultaat. Alles is mooi afgewerkt en netjes achtergelaten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen
    Beoordeeld op 16 okt 2024

Renovlies behang: 125 m²; 5 kamers

Eugène reageert zeer vlot en erg vriendelijk. De klus is supersnel opgepakt en serieus genomen. De medewerker die de klus uiteindelijk heeft gedaan was minder netjes dan wenselijk was. Veel slordigheden in de afwerking en verfspetters en vegen door het hele huis. Ik heb dit met Eugène besproken en hij heeft het meteen zeer goed opgepakt. De werkzaamheden zijn hersteld en we zijn nu tevreden.
  • Review door Maaike, Hurdegaryp
    Beoordeeld op 10 okt 2024

Stucen: 50 m² wanden; 45 m² plafonds; Woonkamer, Plafond wc en gang

Zeer net werk afgeleverd en ook nog is heel snel! Echte mega strak, niks op aan te merken. Contact verloopt soepel
  • Review door Edwin, Houten
    Beoordeeld op 8 okt 2024

Renovlies behang: 4 kamers

We zijn ontzettend tevreden met het werk van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.! Het team heeft ons appartement prachtig behangen en gesaust. Hun professionaliteit en oog voor detail zijn echt bewonderenswaardig. Bovendien verliep de communicatie zeer goed, wat het hele proces soepel en stressvrij maakte. Een speciale dank aan Gerard de behanger voor zijn vakmanschap en aan Eugène voor zijn empathie en begrip voor mijn schoonvader. We raden hen zeker aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid in schilder- en afbouwwerkzaamheden.
    (Bewerkt op 18 dec 2024)
  • Review door Geraldine, Bierum
    Beoordeeld op 6 okt 2024

Stucen: 100 m² wanden; 80 m² plafonds; Hele woning

Hele goede vakmannen, klus snel geklaard. Goede kwaliteit stukwerk geleverd en dat in 1 dag! Communicatie met Eugene is zeer prettig en verloopt snel. De volgende klus volgend jaar ga ik zeker weer bij dit bedrijf doen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Assen
    Beoordeeld op 3 okt 2024

Stucen: 60 m² wanden; Woonkamer, Gang

Communicatie is goed, op tijd, goed werk, gelukkig snel ons kunnen helpen, strak en netjes opgeleverd
  • Review door Nicole, Rijnsburg
    Beoordeeld op 30 sep 2024

Stucen: 54 m² plafonds; Hele woning

De plafonds in mijn nieuwbouwappartement zijn echt prachtig gestuct. Ook al duurde het lang voordat ik de datum van de oplevering wist, Eugene dacht altijd fijn mee en sneller dan gedacht konden de mannen aan de slag! Ze waren vriendelijk, werkten keihard, plakten alles netjes af en ruimden het ook weer top op. Enorme aanrader!