E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1537)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Mildam
    Beoordeeld op 26 sep 2024
    Stucen: 50 m² wanden; 30 m² plafonds; Woonkamer, Hal
    Lastige klus hal van meer dan 6 meter hoog. Maar de mannen hebben het in twee dagen gefixt. Super strak werk, alles netjes acher gelaten. Oog voor detail, zoals de inbouwdozen vrij gemaakt. Vanaf offerte tot oplevering goed geregeld tegen scherpe prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Roosendaal
    Beoordeeld op 19 sep 2024
    Nieuwbouw - Stucen: 270m² wanden; 130 m² plafonds; Hele woning
    Eugene schakelt snel. Ons huis is in 3 dagen compleet gestuct (+500m2, wanden en plafonds). Danny en zijn team werken keihard en leveren strak werk af. Aanrader!
  • Review door Ronald, Teteringen
    Beoordeeld op 16 sep 2024
    Stucen: 250 m² wanden; 75 m² plafonds; Hele woning
    Buitengewoon vakbekwaam bedrijf. Onze vrijstaande woning is in een tijdsbestek van drie dagen volledig gestuct. Een last minute uitbreiding van de opdracht was geen enkel probleem, contactpersoon Eugene was zeer meedenkend en flexibel, en heeft de klus uiteindelijk zelfs naar voren weten te halen, en zes man hebben het weekend doorgewerkt om de klus snel te kunnen klaren. Hier zijn wij ontzettend blij mee, want zo konden andere geplande werkzaamheden direct daarna uitgevoerd worden. Het uitvoerend personeel is zeer sociaal en professioneel. De woning is ook zeer netjes achtergelaten, dit hebben wij wel eens anders meegemaakt. Bij een volgende klus zullen we zeker weer aan jullie denken!
  • Review door Daniella , Uithoorn
    Beoordeeld op 16 sep 2024
    Renovlies behang: 3 kamers
    Muren met renovlies behangen en daarna gesaust. Hele goede communicatie, reageert erg snel. Na het opmeten binnen een paar dagen begonnen. Super mooi resultaat! Vriendelijk en professioneel. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen!
  • Review door Machiel , Nijkerk
    Beoordeeld op 13 sep 2024
    Stucen: 30 m² wanden; 20 m² plafonds; Woonkamer, Keuken
    Keurig gewerkt. Strak stucwerk. Afspraken worden nagekomen. Ondanks aanpassing opdracht op laatste moment, geen probleem. Harde werkers. Zeer tevreden met het resultaat
  • Review door Ruud, Lelystad
    Beoordeeld op 9 sep 2024
    Stucen: 15 m² wanden; 75 m² plafonds; Woonkamer, Gang
    Vanaf het eerste contact met Eugène tot het afronden van het stucwerk, zeer tevreden! Tussentijds vanuit onze kant aanpassingen gedaan aan de klus, maar geen probleem. Binnen een dag de aangepaste offerte en de klus 3 dagen eerder uitgevoerd (in overleg) dan in eerste instantie besproken. Wat ons dan weer ruimte geeft in de planning van de rest van de verbouwing. Top werk geleverd!