E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1535)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Kampen
    Beoordeeld op 2 jan 2016
    Woning behangen en wittten
    Erg tevreden. Een schilder die wat meerwerk heeft gedaan voor dezelfde prijs.
  • Review door Mevrouw A. Dekker
    Beoordeeld op 30 dec 2015

Het sausen van de gang, overloop, trappengat en gedeelte van de zolder. Het schilderen van deuren, deurposten en raamkozijnen.

Eugène en zijn team zijn harde werkers. Komt zijn afspraken na. Prijs-kwaliteit verhouding is prima. Het zijn gezellige maar ook beleefde vakmensen, leuk om in huis te hebben. De opdracht is tot volle tevredenheid uitgevoerd. Voor een volgende klus zal ik zeker weer Eugène vragen.
  • Review door Hans Jager Hoogeveen
    Beoordeeld op 22 dec 2015

Alle wanden van een 4-kamer appartement sausen

• Review door Dick, Zwolle
    Beoordeeld op 21 dec 2015
    Saus- en schilderwerk
    Prima ZZP-er waar goed mee te overleggen valt. Is correct en blijft dat ook ondanks dat de klus qua uren meer tijd kost dan geraamd.
  • Review door Peter, Zwolle
    Beoordeeld op 28 nov 2015
    Schilderen wanden, trappen en kozijnen
    Naast dat Eugene een competente schilder is luisterde hij goed naar onze behoefte en beschikt hij over een gezonde dosis humor wat hem gemakkelijk in de omgang maakt. Bii ons heeft hij de klus heel netjes afgerond. We zouden Eugene zeker aan vrienden/familie aanbevelen!
  • Review door Albert, Dedemsvaart
    Beoordeeld op 27 nov 2015
    Deuren en kozijnen buiten schilderen
    Goede ervaring met ES. Vriendelijke mensen. Net en strak werk geleverd. Gewerkt volgens afspraak en binnen de gestelde termijn. Men had een ongelukje gehad met een blik verf, er was verf op de buitenmuur en het straatwerk gemorst. Dit heeft ES netjes laten reinigen door een specialistisch bedrijf.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 17 nov 2015
    Buitenschilderwerk - 8 ramen en 2 deuren
    Wij zijn erg tevreden over het werk van Eugene. Hij kwam steeds zijn afspraken na en was altijd goed te bereiken in het geval van vragen en opmerkingen. Daarnaast heeft hij veel advies gegeven, wat wij persoonlijk erg fijn vonden. Hoewel wij pas half oktober akkoord hebben gegeven op de offerte kon het schilderwerk nog voor de winter worden gedaan. Eugene moest wel wat schuiven met de planning en kon ook niet altijd zelf aanwezig zijn, maar de vervangende schilders (in dienst van Eugene) waren ook beiden erg vriendelijk en kundig. De kwalitiet van het werk is goed en het is binnen de gestelde tijd afgerond.
  • Review door Jeftha, Zwolle
    Beoordeeld op 28 okt 2015
    Goede schilder gezocht!
    Eugène heeft bij ons buiten alles geverfd en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hasselt
    Beoordeeld op 28 okt 2015
    open trap gronden en aflakken
    ES heeft onze trap mooi strak geschilderd. We wilden hem graag zo mat mogelijk en dat is gelukt. ES komt zijn afspraken na en alles kan in overleg. De trap is geschilderd toen wij op vakantie waren. Dit is prima verlopen. Voor herhaling vatbaar dus!
  • Review door Albert, Sint Jansklooster
    Beoordeeld op 24 sep 2015
    schilderen raamkozijnen 8 stuks beneden ,4 stuks boven,2 dakgevelpu...
    We zijn goed tevreden over het geleverde werk. We kregen goed advies en afspraken zijn goed nagekomen.Er kwam op tijd een berichtje als er onverhoopt iets tussenkwam waardoor de werkzaamheden stagneerden. Kortom een goede en betrouwbare vakman.