E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1536)

• Review door E.W, Vaassen
    Beoordeeld op 6 mrt 2017
    Schilderen plafond en opknappen balken van het plafond
    Eugene heeft deze opdracht voor ons zeer netjes uitgevoerd. Boven bij ons was in verouderde staat maar door zijn kundigheid en meedenken heeft het zijn oude karakteristieke elementen weer teruggekregen. Keurig tot in de puntjes afgewerkt. We gaan Eugene zeker binnenkort weer benaderen voor het schilderwerk.
  • Review door Bert, IJlst
    Beoordeeld op 4 mrt 2017
    Stukadoor
    Zeer tevreden over de werkzaamheden, netjes en snel uitgevoerd door vriendelijke mensen.
  • Review door Arend, Steenwijk
    Beoordeeld op 23 feb 2017
    Het stucadoren (behangklaar maken) van een slaapkamer en het spacht...
    Ik vind dat dit bedrijf prima werk aflevert, en dat zij een betrouwbare en stipte partner zijn in een project. Afspraken worden keurig nagekomen en als er wijzigingen in de plannen nodig zijn wordt er goed gecommuniceerd. Echt een aanrader! Onze ervaring is dat dit vaklui zijn die ook netjes en schoon werken en ook zelf hun restmaterialen weer meenemen. Ik weet wel waar ik mij aanmeld voor mijn volgende klus!
  • Review door Han, Rijssen
    Beoordeeld op 21 feb 2017
    stukadoren plafond
    Eugene is een betrouwbare vakman die erg gedreven is in zijn werk. we zijn erg tevreden met ons sausklare plafond.
  • Review door Jasper, Zwolle
    Beoordeeld op 21 feb 2017
    Stuc werkzaamheden en reparatie wanden/plafond
    Eugiene is een ontzettend prettig persoon met wie alles bespreekbaar is. Wij hadden in verband met de zwangerschap van mijn vrouw de nodige haast en het klusbedrijf van Eugiene kon vrijwel direct beginnen met de werkzaamheden. Uiteindelijk hebben ze voor ons in zeer korte tijd een nieuw plafond geplaatst, alle wanden en plafonds gestuct (waaronder in de badkamer), en de electra deels verlegd/aangelegd. Het plafond en het stucwerk ziet er erg netjes en strak uit. Ik zou in de toekomst wel vragen om de vloer en in ieder geval de plinten af te plakken voor het stucwerk, omdat het een behoorlijk karwei was om het opgedroogde stucwerk weer van de plinten af te krijgen. Houd er ook rekening mee dat het stucwerk (met name in de winter) een lange droogtijd nodig heeft. Wij hebben zelf een bouwdroger gebruikt om het drogen te versnellen. Een klein stuk van het stucwerk is hierdoor te snel gedroogd, waardoor het weer los kwam. Dit heeft Eugiene vrijwel meteen weer voor ons hersteld. Ook is onze stenen vensterbank beschadigd geraakt, omdat hier vermoedelijk iemand op gestaan heeft, waardoor er een hoek is afgebroken. De electra is ook naar wens aangesloten. Niet alle benodigde gereedschap was hiervoor echter beschikbaar, waardoor ik mijn eigen gereedschap (dat wat minder professioneel is) heb uitgeleend. Hierdoor duurde dit ook wat langer dan gehoopt. Gezien de omstandigheden (werken zonder verwarming en met weinig licht in huis), hectiek en de tijdsdruk die er lag voor Eugiene om de werkzaamheden op tijd af te krijgen ben ik al met al meer dan tevreden over het geleverde werk. Eugiene denkt mee en levert een goede kwaliteit af voor een eerlijke prijs. Het is soms wel een drukke man die wat chaotisch kan overkomen. Daarom adviseer ik om van te voren goede en duidelijke afspraken te maken over de prijs en de tijd die een klus kost en de wijze waarop de klus wordt uitgevoerd. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ik zou dit klusbedrijf zeker aanbevelen en wellicht in de toekomst weer inhuren.
  • Review door jaap, Burgum
    Beoordeeld op 12 feb 2017
    Stucen woonkamer ca. 7.50x3.80
    Prettige samenwerking. Denkt mee en het uiteindelijke resultaat is geweldig. Daarna nog goede tips gekregen over de afwerking van de gestucte kamer.
  • Review door N., Zwolle
    Beoordeeld op 12 feb 2017
    Stucen 3 muren
    Prima werk geleverd. In overleg een vrij strakke planning afgesproken, maar Eugène was erg punctueel. Ook prettig dat het voorwerk al de dag ervoor kon gebeuren, waardoor het werk zelf precies volgens afgesproken planning gedaan kon worden. Samir werkte heel netjes en de wanden zijn heel strak opgeleverd. Al met al zijn we erg tevreden met ES Klus & Schilderwerken.
  • Review door Derk, Hasselt
    Beoordeeld op 5 feb 2017
    schilderwerk met kleine reparatie
    ES Klus is zeker niet de goedkoopste. hier staat tegenover dat er wel geleverd wordt. het werk is netjes uitgevoerd en binnen de gestelde tijd. als het om een spoed klus gaat raad ik ES Klus & Schilderwerk zeker aan ES Klus bedankt voor het geleverde werk.
  • Review door Arjan, Vaassen
    Beoordeeld op 30 jan 2017
    Twee gleuven vrezen voor elektra en onzichtbaar afwerken
    Eugene was op de afgesproken dag aanwezig en heeft de klus in 1 dag geklaard. Alles netjes afgedekt en weer opgeruimd dus de rommel viel reuze mee. Het stukwerk was helaas niet geheel glad waardoor er later door ons nog behoorlijk geschuurd moest worden, en daardoor alsnog veel stof in het huis.
  • Review door Chris, Zwolle
    Beoordeeld op 24 jan 2017
    schilderen woonkamer 105 m2
    Eugene heeft met zijn collega Samir van mijn woonkamer alle muren en het plafond in een dag gewit en twee wanden in kleur geschilderd. Vanaf het eerste contact blijkt dat Eugene een vakman is. Hij ziet meteen wat er moet gebeuren en hoe dat het beste aangepakt moet worden. Vooraf heeft hij de vloer en de resterende meubels goed afgedekt, eventueel helpt hij mee om de meubels te verplaatsen. Samen met Samier vormt hij een team die goed op elkaar is ingespeeld en gaan ze verbazend efficiënt aan het werk. Het schilderwerk is perfect uitgevoerd, alle naadjes perfect afgekit en de gaatjes dichtgemaakt. Eugene is erg prettig in de omgang, is goed bereikbaar en komt zijn afspraken na. Ik kan iedereen ES klus & Schilderwerken aanbevelen. Eugene bedankt dat je deze klus zo snel en goed hebt uitgevoerd. Groet, Chris