E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1537)

• Review door Wilfred, Zwolle
    Beoordeeld op 21 jul 2017
    Behangen van muren nieuwbouwwoning ca. 310 m2
    Eugène heeft het werk volgens plan en prijs uitgevoerd. Hij reageert snel op berichten en houdt zich aan de afspraak. Ik ben erg tevreden en zal Eugène zeker bij anderen aanbevelen!
  • Review door Jacob, Zwolle
    Beoordeeld op 1 jul 2017
    Betegelen badkamer en toilet.
    Uitstekende communicatie. Vakwerk geleverd. Betrokken mensen die naast kwaliteit ook goed adviseren. Nazorg service, geen extra kosten gewoon super. DANK AAN ES KLUS & SCHILDERWERKEN.
  • Review door Henri, Zwolle
    Beoordeeld op 30 jun 2017
    Laminaat leggen
    Het was een fijne samenwerking , alles verliep goed en de communicatie ging ook uitstekend. Ik ben erg blij met mijn nieuwe laminaatvloer.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ruinerwold
    Beoordeeld op 28 jun 2017
    stucwerk
    Goede en betrouwbare vaklui. Heel beleeft en laten na afloop geen rommel achter. Zeer tevreden en aan te bevelen. G.V.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Meppel
    Beoordeeld op 28 jun 2017
    Stucen 2 muren totaal 25 m2
    Heel goed: stucwerk ruim binnen de afgesproken tijd klaar en voor een prima prijs. Prettig contact.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dwingeloo
    Beoordeeld op 19 jun 2017
    witten en repareren plafonds douche en wc
    Ken hem niet erg goed....ik ben wel tevreden
  • Review door Sietske, Zwolle
    Beoordeeld op 16 jun 2017
    Stucen muurtje zolder, op gipsplaten.
    De communicatie met Eugene is prettig, hij houdt je op de hoogte en is goed bereikbaar. De klus is keurig uitgevoerd door Amir, hij werkte rustig, netjes em heeft na afloop alles keurig opgeruimd en schoongemaakt. Wij zijn tevreden een klant!
  • Review door Rick, Hasselt
    Beoordeeld op 12 jun 2017
    Stucwerk slaapkamer
    Mijn klus was vrij kort dag, maar ES Klus & Schilderwerken hebben een gaatje gevonden in hun planning om me te helpen. De stukadoor Samir is een vakman, hij levert strak en schoon werk. Zeker aan te bevelen! Gr Houtman
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 7 jun 2017
    Wanden Toilet stucen en betegelen
    Zeer enthousiast over de werkwijze, snelheid en kwaliteit van het werk zoals door ES Klus & schilderwerken is uitgevoerd. Na de opname van het werk hebben we een snel een duidelijke offerte ontvangen. Er werd heel open gecommuniceerd over de mogelijke data voor uitvoer van de werkzaamheden en nadat de afspraak voor de datum was gemaakt werd deze niet meer gewijzigd. De klus werd op de afgesproken datum uitgevoerd en helemaal naar onze wensen opgeleverd. Het uitgevoerde werk is van hoge kwaliteit en de werkzaamheden zijn ook nog eens netjes uitgevoerd dwz rekening houdend met het zo weinig mogelijk belasten van de rest van de woning. Op de factuur waren ook geen onvolkomenheden te vinden waardoor het hele proces van uitnodiging tot facturering zonder negatieve punten heeft plaatsgevonden.