E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1537)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwleusen
    Beoordeeld op 14 aug 2018

Stucwerk

Mijn ervaring met E.S Schilders & afbouwbedrijf is erg goed bevallen. Ze konden op hele korte termijn aan de slag om onze plafonds te doen. Zeker een aanrader zijn heel leuke mensen. Ik ben erg blij met het reseltaat
  • Review door Jochem, Heerenveen
    Beoordeeld op 13 aug 2018

Keukenmuren stukadoren

Eugene en zijn medewerkers hebben ons - gelet op de komende levering van onze keuken - heel snel en uitstekend geholpen. Communicatie is heel goed, snel en passend bij deze tijd via app en bellen. Kortom, een aanrader voor het laten uitvoeren van de werkzaamheden.
  • Review door Jurrie, Zwolle
    Beoordeeld op 9 aug 2018

Schilderen en behangen

Dit bedrijf boezemde gelijk vertrouwen uit, waar ik als ondernemer zelf ook mee te maken heb, dit heeft zich ook bewezen in het resultaat, prima prijs kwaliteit en alles keurig geregeld Jur en syl springer
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerenveen
    Beoordeeld op 8 aug 2018

Woonkamer muren stucen vlak maken.

(Bewerkt op 6 mrt 2022)
  • Review door Manon, Nunspeet
    Beoordeeld op 7 aug 2018

Stucadoor gezocht!

Erg tevreden met het eindresultaat. Woonkamer, keuken en gang laten stucen. Alles is van te voren netjes afgeplakt, goede communicatie!
  • Review door Martine, Dalfsen
    Beoordeeld op 3 aug 2018

Muren en plafond uitbouw stucen, komende week

We zijn erg tevreden met het resultaat, de muren en het plafond zijn mooi strak en glad. Afspraken prima nagekomen en er werd netjes gewerkt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 2 aug 2018

Stucen badkamer

Mijn ervaring met Eugène was erg goed. Snel en professioneel. De badkamer ziet er strak uit. Ook tevreden over de communicatie. Dat verliep zonder enkele problemen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerde
    Beoordeeld op 2 aug 2018

Kozijnen eerste verdieping schilderen

Goed gedaan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit IJsselmuiden
    Beoordeeld op 1 aug 2018

Behangen muren keuken, kamer, hal beneden, slaapkamers, overloop.

We zijn erg tevreden, goede communicatie, ze konden direct aan het werk, zeer kundige vaklui en zeer snel uitgevoerd. Prijs/kwaliteit is Top.
  • Review door Peter, Hoogeveen
    Beoordeeld op 27 jul 2018

Stukadoren woonkamer, hal, keuken

Zo kan het dus ook. Wat een goede communicatie en duidelijke afspraken. Elke keer dat Eugene langs kwam belde hij van te voren even. De klus kon ondanks de vakantie mooi snel worden opgepakt en op een van de warmste dagen van het jaar (was dacht ik 35 graden) stond Youri (de spacspuiter) al om 7:30 voor de deur met de mededeling dat hij het in een dag ging afmaken ipv twee vanwege de warmte, hoefde hij maar een keer. Wat heeft Youri hard gewerkt! Mijn aanvankelijke sepsis verdween hoe snel en goed hij werkte. Super netjes gewerkt en het resultaat is superstrak. Eugene je hebt top jongens aan het werk en ik zal zeker weer eens van je diensten gebruik maken. Aanbevolen!!