E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1536)

• Review door S, Spijkenisse
    Beoordeeld op 28 jun 2025
    Stucwerk binnen: 60 m² wanden; 12 m² plafonds; Zolder
    Heel netjes uitgevoerd, de mannen zijn netjes en werken hard. Erg tevreden!

Dank voor de mooie review Sharleene. Tot een volgende keer ;-)

Reactie geplaatst 29 jun 2025
  • Review door Johan, Vries
    Beoordeeld op 24 jun 2025
    Stucen/Dunpleisteren: 186m² wanden; 125m² plafonds
    Super werk geleverd! Stucwerk zit er strak in en er is goed meegedacht. Gehele 2 onder 1 kap door de mannen laten doen zowel muren als plafonds. Goede stucadoors voor een eerlijke prijs!
  • Review door Nienke Bolhuis, Utrecht
    Beoordeeld op 20 jun 2025
    Stucwerk binnen: 70 m² wanden; Woonkamer, Keuken
    Hartstikke mooi werk en snel klaar!

Dank voor de review Dave en Nienke. Graag tot een volgende keer. Groet Eugène

Reactie geplaatst 20 jun 2025
  • Review door Youri, Rotterdam
    Beoordeeld op 16 jun 2025
    Stucwerk binnen: 66 m² wanden; 32 m² plafonds; Woonkamer/keuken (1...
    Het stucwerk is super snel en super strak opgeleverd. De mannen kwamen zelfs een half uur te vroeg! Wij waren helaas nog niet klaar met opruimen maar daar deden ze niet moeilijk over. Ze kwamen met 4 man sterk, en na een uur stonden praktisch alle muren al in de voorstrijk. Na onze verrassing waren ze ook al om 15:00 klaar! Er is circa 75 vierkante meter aan muur gedaan. We bedanken Eugene en zijn topteam voor het resultaat!
    Beoordeeld op 2 jun 2025
    Stucwerk binnen: Alle kamers appartement behalve badkamer toilet.
    Verschrikkelijke communicatie. Er is contact opgenomen namens mij met het bedrijf. Het huis is bezichtigd en de offerte is opgestuurd. Deze was onder andere benamingen waarbij zij aangaven dat het gaat om de prijs. Wij wilden de juiste aanvraag op de offerte dus zij hebben het aangepast. De tweede offerte was hoger in bedrag en had nog steeds fouten. Bij het opnemen van contact zijn ze onvriendelijk en willen zij geen antwoord geven op vragen wat betreft hun werk en welke manier zij willen toepassen. De manier van communicatie, openheid en transparantie is onbegrijpelijk slecht.
    (Bewerkt op 3 jun 2025)

Wij herkennen ons absoluut niet in uw relaas. U heeft inderdaad een 2e aangepaste offerte ontvangen i.v.m. meerwerk ten opzichte van de 1e, niet zo vreemd toch dat deze in prijs hoger ligt ? Heel jammer dat u ontevreden bent, gelukkig is het merendeel van onze klantenkring dat niet. Wij wensen u desalniettemin sterkte met het uitvoeren van de klus.

Reactie geplaatst 3 jun 2025
  • Review door Ingrid Wouda, Nijmegen
    Beoordeeld op 1 jun 2025
    Stucwerk binnen: 200 m² wanden; Slaapkamer(s)
    Op korte termijn konden Eugène en zijn zoon iets voor ons betekenen – erg fijn! Het contact verliep uitstekend, zowel voor, tijdens als na de opdracht. Er werd bijvoorbeeld even gebeld om in te checken, en achteraf ook om te vragen of alles naar wens was. Het resultaat van het werk dat in slechts twee dagen is verricht, is echt geweldig. We zijn er erg blij mee en zouden hen in de toekomst zeker nog eens inschakelen. Absoluut een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerenveen
    Beoordeeld op 31 mei 2025
    Stucwerk binnen: 50 m² plafonds; Hele woning
    Geweldige vakmensen en resultaat. Wel vreemd in omgang. Prijzen exclusief BTW en al herinneringen om te betalen als de stuc nog nat is.