E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1537)

• Review door Edwin, Rotterdam
    Beoordeeld op 5 nov 2018

slaapkamers en gang stucken

Prima ervaring. Stucwerk netjes en snel uitgevoerd, 2 kamers en de gang in 1 lange dag voltooid.
  • Review door Lilly, Utrecht
    Beoordeeld op 28 okt 2018

Renovlies behang + afwerking

Hele goede ervaring gehad met Eugene en zijn zoon. Het werk is goed uitgevoerd en ik ben zeer te spreken over de communicatie, erg professioneel, maar ook erg persoonlijk. Ik raad hen zeker aan!
  • Review door John, Linde
    Beoordeeld op 27 okt 2018

Spachtelputz aanbrengen woonkamer / slaapkamer

vakwerk geleverd , prima communicatie, zeker aan aanrader
  • Review door Rosi, Almere
    Beoordeeld op 27 okt 2018

Appartement stucken en plafond spuiten

Ik heb mijn stuc opdracht via werkspot aan E.S. schilders geven. Toen hij thuis kwam om de opdracht te bekijken, had hij heel veel goede praatjes. Sprak over goede mannen die het werk snel en netjes doen. Ik moest dit snel gedaan hebben en vertrouwde blindelings op zijn beloftes. Begin klus ik zie 4 Poolse mannen die als siamesen aan het werk waren. Roken in de deur opening. Klus word in het donker opgeleverd, zag er goed uit Het was november dus geen normaal daglicht. Toen eenmaal daglicht begon te komen in huis zag je hoe slordig alles is gedaan. De afwerking van randen vergeten plekken. Ik wou mijn plafond spuiten en witten dit om strepen te voorkomen.Werd mij afgeraden. Mijn schilder is goed.Witten van plafond met strepen!!!!!!Mooi niet!!Heb de schilder toen gebeld en mijn teleurstelling verteld gevraagd om restant van de stuc zodat ik zelf wat kon afwerken. Tot de dag van vandaag een jaar later niets vernomen!!!Ik ben gewoon genaaid door E.S.Schilders.
    (Bewerkt op 18 jan 2020)
  • Review door S., Dalfsen
    Beoordeeld op 18 okt 2018

Stucwerk repareren als gevolg van scheurvorming in de muur

Prijsopgaaf is voor een leek niet te beoordelen. Gelet op het bedrag (450 euro) had ik niet verwacht dat hij al met drie uur klaar zou zijn. Dan vind ik dat een hoog uurtarief voor een stucadoor. Volgens Eugène komt dat omdat er sprake is van een "dagklus", ondanks het feit dat hij kwam om 11 uur en vertrok om 14 uur. Voor en na onze klus zou hij dan geen andere klus kunnen doen. Als wij meer werk zouden hebben gehad en hij dus langer bezig zou zijn geweest, dan zou dat voor hetzelfde bedrag mee gegaan zijn. Maar hoe moet je dat weten als leek zijnde? Zou m.i. vooraf beter gecommuniceerd moeten worden. Uiteindelijk heeft hij op het afgesproken bedrag een korting gegeven van 25 euro.

Beste meneer Brandsma, Had een dergelijke reactie naar aanleiding van ons gesprek gisterenavond zeker niet verwacht. Heb destijds op uw WerkSpot opdracht gereageerd en heb vervolgens een bezichtigingsafspraak met u gemaakt. Naar aanleiding hiervan heb ik u zwart op wit een duidelijke offerte gemaakt en uiteindelijk heeft mij schriftelijk laten weten hiermee akkoord te gaan. In een persoonlijk gesprek gaf u tevens aan voor mij te kiezen vanwege de positieve recensies, ik uit de buurt kwam en dat u zeer veel waarde hecht aan kwaliteit. Lees in uw review alleen maar over uitgaven, niets over de geleverde kwaliteit !? Verder bent u in uw berekening even de kosten vergeten die benodigd zijn om naar een werklocatie te gaan v.v., alsmede ook geen rekening gehouden met de tijd die benodigd is om de klus te bezichtigen. Heb een bedrijf met personeel meneer Brandsma, KOSTEN !!! Tot slot, u heeft er vrijwillig voor gekozen met mij in zee te gaan, GEEN ENKELE DWANG.

Reactie aangepast 18 okt 2018
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Swifterbant
    Beoordeeld op 16 okt 2018

Stuccen 1e verdieping muren en plafon

Vandaag onze 1e verdieping door 5 man in 1 dag laten stuccen. Tot nu toe voor een leek erg tevreden over het werk en de fijne communicatie! Op naar een mooi droog resultaat.
  • Review door Sarah, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 okt 2018

Tegels Keuken - 2m2 - hexagon tegels

Super ervaring gehad met E.S. Schilders & Afbouwbedrijf! Ontzettend snel in communicatie, afmeten van opdracht en de daadwerkelijke uitvoer. Het was een kleine opdracht dat we hadden, maar zullen Eugene vanaf nu altijd contacten ook voor andere klussen!
  • Review door Luuk, Lelystad
    Beoordeeld op 7 okt 2018

Stucen woonkamer (inclusief bakstenen muur)

Fijne communicatie. Denkt mee met de klus die gedaan moet worden.
  • Review door Chantal, Amsterdam

Badkamer betegelen

Na wat aanloopproblemen met de klus is mijn badkamer mooi en strak betegeld. Adam werkt secuur en is zeer vriendelijk. Contact met Eugene over de telefoon verliep altijd erg snel.
  • Review door Petra, Almere

Renovlies behang muren + plafond 60m2/40m2 incl sausen

Heel fijn. Goede duidelijke communicatie, hield zich goed aan alle afspraken en heeft het werk uitgevoerd zoals beloofd; na het stucen babybillen gladde muren! Eugene zelf is een paar keer geweest, werkzaamheden uitgevoerd door Raoul. 77m2 waaronder de wc met veel hoekjes en en plafond met koof in de keuken in totaal in 6 werkdagen klaar, incl een voorbereidings dag. Absoluut tevreden! We kijken uit naar het schilderwerk van Eugene en zijn team.