E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1538)

• Review door Freek, Harderwijk
    Beoordeeld op 14 feb 2019

Stucen: 68 m2 wanden; 47 m2 plafonds

Snelle reactie, prettige communicatie en mooi strak stucwerk
  • Review door HH, Zwolle
    Beoordeeld op 11 feb 2019

Stucen: 35 m2 wanden

netjes werk uitgevoerd. goede communicatie via telefoon, Werkspot en Whatsapp.
  • Review door Peter, Deventer
    Beoordeeld op 7 feb 2019

Stucwerk plafond en muren woonkamer

ES WAS op korte termijn beschikbaar en heeft mooi strak stucwerk afgeleverd in onze woonkamer. Zeer harde vakkundige werkers. Het was erg plezierig communiceren en de duidelijke afspraken zijn ook nagekomen.
  • Review door Freddy, Meppel
    Beoordeeld op 6 feb 2019

Stucen: 15 m2 wanden

Zeer tevreden over alles, goede afstemming, communicatie en prijs/ kwaliteit. Gewoon doen !
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 5 feb 2019

2 muren stucen

• Review door Margreet, Zwolle
    Beoordeeld op 30 jan 2019

Plafond hal stuccen

Eugene kon op zeer korte termijn aan de slag. De klus bleek meer werk dan verwacht. Eugene stelde zich flexibel op en heeft goed werk geleverd!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vollenhove
    Beoordeeld op 26 jan 2019

Stucen: 13 m2 wanden

Prima stucwerk verricht door zeer plezierige stucadoor. Keurig volgens afspraak en zeker voor herhaling vatbaar.
  • Review door Patrilia, Dronryp
    Beoordeeld op 23 jan 2019

Stucen woonkamer/keuken 120m2

Met Eugene in contact gekomen nadat een ander bedrijf ons op het laatste moment had laten zitten. Fijn dat hij en zijn team op korte termijn de klus konden klaren en dat afspraken keurig werden nagekomen. Goed werk geleverd!
  • Review door R.W. van, Dronten
    Beoordeeld op 21 jan 2019

Stucen: 24 m2 wanden

Ik moest snel een bijkeuken laten stukadoren door het wegvallen van een andere stukadoor. Donderdag op werkspot gezet en vrijdag kon hij al langs komen om te kijken en tot mijn verbazing kon hij maandag de klus klaren. Ze waren er maandag op de afgesproken tijd en hebben de bijkeuken perfect mooi strak afgewerkt. Naderhand kwam de eigenaar zelf ook nog langs om alles te controleren. Zelfs overdag heeft hij nog even contact gehad om te vragen hoe het ging. Communicatie was echt uitstekend. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. MVG, Richard
  • Review door Caitlin, Ede
    Beoordeeld op 17 jan 2019

huis behangen en schilderen

Ik kan niet anders zeggen dat we erg blij zijn met het werk dat is opgeleverd. Het werk is ruim binnen de deadline netjes opgeleverd. Er ging her en der wat mis in de communicatie onderling (intern), maar het is allemaal netjes opgelost. Fouten sluipen er eenmaal in, het gaat erom hoe je ze oplost! In de communicatie naar ons toe is Eugène helder, lijntjes zijn kort - updatefoto's van het gedane werk via Whatsapp. Naast dat is Eugène ook persoonlijk geïnteresseerd in hoe het met je gaat en denkt graag met je mee in oplossingen. Vanaf moment 1 hadden wij het gevoel dat we Eugène konden vertrouwen, dat heeft hij zeker waargemaakt!