E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1539)

• Review door Justin, IJsselmuiden
    Beoordeeld op 11 nov 2019

Stucen: 55 m2 wanden; 35 m2 plafonds

Onze ervaring met E.S. Schilders & Afbouwbedrijf is heel goed geweest! Eugene kwam snel bij ons langs om de situatie te bekijken en een offerte uit te brengen. Vervolgens de offerte supersnel ontvangen. Vanaf moment een was duidelijk dat dit bedrijf kwaliteit hoog in het vaandel heeft. "Haastklussen doen we niet aan, als het een halve dag langer moet duren dan doen we dat." Prijs zoals geoffreerd is ook de uiteindelijke prijs geworden. Ik verwacht niet dat E.S. de aller goedkoopste is, maar je krijgt wel waar voor je geld! Als we het hebben over kwaliteit dan raad ik het bedrijf zéker bij iedereen aan. Het stucwerk is aan het drogen maar ziet er nu al prachtig uit! De jongens die bij ons gestuct hebben hebben netjes gewerkt en naderhand alles weer keurig opgeruimd. Ook is het gemak waarmee Eugene gebeld en geappt kan worden perfect. Aanrader!
  • Review door Daniel, Deventer
    Beoordeeld op 10 nov 2019

Stucen: Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken

Zeer correcte communicatie en goed werk. Ik kan E.S. Schilders & Afbouwbedrijf VOF zeker aanraden!
  • Review door Inge, Zwolle
    Beoordeeld op 10 nov 2019

Stucen: 16 m2 wanden; 18 m2 plafonds

• Review door maud, Apeldoorn
    Beoordeeld op 9 nov 2019

Stucen: Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken

Eugenie, heeft met zijn vakman Raoul prachtig werk afgeleverd! Alles is prachtig strak en dat voor een goede prijs! De communicatie was goed, en hij kon snel aan de slag. Al met al ben ik erg tevreden over het geleverde werk.
  • Review door Hanne, Zwolle
    Beoordeeld op 6 nov 2019

Stucen: 155 m2 wanden

Via werkspot reageerde Eugene al snel met een duidelijk kostenplaatje. Wel wilde hij eerst vrijblijvend langskomen om een reële offerte te geven. Wat ik prettig vond. Op basis van het contact, goede prijs & vele goede reviews heb ik hem de opdracht gegeven. De klus was in 2 dagen gedaan door een team van 5 vriendelijke en hardwerkende stukadoors. Ze waren hulpvaardig, legde geduldig dingen uit en hebben het netjes achter gelaten. Bovenal belangrijk: Het resultaat is top. Strakke wanden en hoeken. Van te voren vond ik de communicatie over details wat moeizamer, maar dat lag vooral aan mijn behoefte. Toen de klus dichterbij kwam was het juist helder, duidelijk en Eugene reageert snel. Is fair in zijn afspraken en vertelt direct wat de extra kosten zijn bij onvoorziene situaties. Ik zou iedereen E.S. Schilders & Afbouwbedrijf aanraden voor een stukadoor klus!
  • Review door Johan, Heerde
    Beoordeeld op 5 nov 2019

Stucen: 50 m2 wanden; 33 m2 plafonds

Na zelf de gipsplaten hebben geplaatst op de zolder met veel schuine wanden mooi en strak afgewerkt. Communicatie verliep prima. Zeker een aanrader
  • Review door Lub, Urk
    Beoordeeld op 31 okt 2019

Exterior plastering: Twee verdiepingen

• Review door Jan, Apeldoorn
    Beoordeeld op 30 okt 2019

Stucen: 18 m2 wanden

Keurig strak werk. Snel gefixt. Leuke en gezellige stucadoor. Goede prijs. Nu even sparen en dan weer door, Zeker weer met deze stucadoor! Echt niets op aan te merken. Contact is goed en snel. Ook bereikbaar voor vragen. Mogelijkheid om voorbereidingen zelf te doen.
  • Review door Jikke, Apeldoorn
    Beoordeeld op 30 okt 2019

Renovlies behang: 110 m2; 4 kamers

Fantastisch werk geleverd door Eugene en zijn behanger Chandor. Ontzettend strak renovliesbehang aangebracht, absoluut geen naden te zien. Netjes geverfd... en dat allemaal in één dag. Door een fout aan onze kant in de planning, heeft Eugene heel snel geschakeld en ervoor gezorgd dat hij twee dagen van tevoren nog van dag kon wisselen. Top contact, top resultaat. Aanrader!!
  • Review door Renske, Almere
    Beoordeeld op 29 okt 2019

Stucen: 484 m2 wanden; 140 m2 plafonds

Toppers! werken netjes snel en kunnen nog veel meer dan stucen!