E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1539)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 18 feb 2020

Stucen: 90 m2 wanden; 35 m2 plafonds

Mooi bedrijf met zeer kundige vakmannen. Ze werken snel, secuur en netjes en leveren een mooi eind resultaat. De afspraken worden nagekomen en de communicatie verloopt prettig met Eugene. Niet alle jongens beheersen de Nederlandse taal, maar dit maakt niet uit door de goede afspraken die vooraf worden gemaakt. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
  • Review door M., Veenendaal
    Beoordeeld op 17 feb 2020

Stucen: 140 m2 wanden

Eugene heeft met zijn vakmensen de klus snel, correct en professioneel uitgevoerd. Dat allemaal met een goede prijs en kwaliteitverhouding. Erg blij met het resultaat en wij raden Eugene daarbij zeker aan.
  • Review door Martin, Hasselt
    Beoordeeld op 15 feb 2020

Stucen: 21 m2 wanden

• Review door Jamie, Zwolle
    Beoordeeld op 15 feb 2020

Stucen: 20 m2 wanden

Wij hebben op de boven verdieping de gang en een slaapkamer laten stucken. Zijn hier erg tevreden over, het resultaat is goed en de klus kon al heel snel inpland worden. Communicatie ging goed, alleen met de twee heren die kwamen stucken was dit iets lastiger. Beiden spraken niet heel goed Nederlands. Maar dit was eigenlijk geen probleem, we zijn er prima uitgekomen. Al met al; hartstikke tevreden!
  • Review door Henk, Naarden
    Beoordeeld op 11 feb 2020

Stucen: 110 m2 wanden; 90 m2 plafonds

Eugene en zijn team hebben top werk geleverd bij onze woning in Naarden. Stucken en schilderwerk perfect gedaan en netjes afgerond binnen de afgesproken periode en budget. Deze zomer mag eugene ook het buiten schilderwerk bij ons doen. Daarnaast was Eugene altijd bereikbaar! Zeker een aanrader als je goede prijs/kwaliteit zoekt! Mvg Henk
  • Review door Thomas, Raalte
    Beoordeeld op 8 feb 2020

Stucen: 30 m2 wanden

Eugéne houd zich aan de afspraak en het werk is goed. Goede en snelle communicatie en is zeer flexibel.
  • Review door Niels, Heerenveen
    Beoordeeld op 7 feb 2020

Renovlies behang: 325 m2; 5 kamers; Nieuwbouwwoning

Zeer blij met de gemaakte keuze! Goed contact en ook een super team! Chandor en Dik zijn echte toppers! Keihard gewerkt en een top resultaat geleverd!
    (Bewerkt op 8 feb 2020)
  • Review door Elise, Zwolle
    Beoordeeld op 4 feb 2020

Stucen: 30 m2 wanden

Eugene reageerde snel! Opdracht binnen een week uitgevoerd, heel fijn omdat we gelijk verder kunnen met wat er nog moet gebeuren. Verder keurig netjes gewerkt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 3 feb 2020

Stucen: 90 m2 wanden

Prachtig werk geleverd, we zijn er enorm blij mee. De sleuteloverdracht van onze woning werd verplaatst maar Eugène was super flexibel en heeft fijn met ons meegedacht. Absolute aanrader! Eugène en team; heel erg bedankt en tot in onze volgende woning.
  • Review door Leon, Zwolle
    Beoordeeld op 29 jan 2020

Stucen: 8 m2 wanden; 7 m2 plafonds

Klasse werk geleverd door de stucadoor! Супер свършена работа! Eugene prettige man in de omgang, je weet waar je aan toe bent!