E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1539)

• Review door Paul, Zutphen
    Beoordeeld op 29 aug 2020

Stucen: 200 m2 wanden; 65 m2 plafonds

Ondanks tegenslagen in de planning heeft Eugene alles op alles gezet om de klus op tijd gereed te hebben voor onze verhuizing en dat is gelukt. En het is heel mooi geworden,we zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
  • Review door Amanda, Assendelft
    Beoordeeld op 24 aug 2020

Stucen: 241 m2 wanden

Wat een fijne firma, betrouwbaar en goede afspraken. Foto's van voor en achteraf gemaakt en het resultaat mag er zeer zeker zijn. Nu zo tevreden dat we zelfs de badkamer ook laten doen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oldemarkt
    Beoordeeld op 22 aug 2020

Stucen: 100 m2 wanden

Door de hitte de laatste dagen liepen de werkzaamheden qua tijd iets anders dan gepland, maar hierover werd prima gecommuniceerd en we zijn er goed uit gekomen. We zijn erg tevreden over het geleverde werk en bij eventueel andere stuc-werkzaamheden zouden we Eugène zeker opnieuw vragen.
  • Review door Carel, Leusden
    Beoordeeld op 8 aug 2020

Stucen: 75 m2 wanden

Het stucwerk is prima geworden. Op wat kleine spetters van de voorstrijk na geen werk om te gaan schilderen. Keurige mannen, wel met Turkse muziek.
  • Review door Arie-Jan, Wierden
    Beoordeeld op 27 jul 2020

Stucen: 120 m2 wanden

Vakwerk geleverd! Oude boerderij gerenoveerd met eiken gebinten, hoge vide en lastige hoeken en gaten. Ondanks alle drukte waren ze er op tijd en bij de uitloop van de klus geen haastwerk maar alles netjes afgemaakt. Daarbij een keurige prijs. Kortom: niet twijfelen maar gewoon doen.
  • Review door m., Maarssen
    Beoordeeld op 24 jul 2020

Stucen: 186 m2 wanden; 80 m2 plafonds

Alles uit handen kunnen geven aan Eugene, prachtig stuc en spuitwerk, alles netjes afgekit en keurig opgeleverd! Een klein puntje is de electra, de contactpunten zijn er overdwars ingezet! Super tevreden Eugene en mannen, vakwerk!
  • Review door Larry, Papendrecht
    Beoordeeld op 16 jul 2020

Stucen: 130 m2 wanden; 45 m2 plafonds

Uitstekend werk geleverd. Zeer tevreden over het behaalde resultaat, en een mooie topfinish erop. Zeker aan te raden! Ongeveer 300m2 wand en plafond.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dieren
    Beoordeeld op 11 jul 2020

Stucen: 90 m2 wanden; 80 m2 plafonds

Binnen 2 dagen was onze volledige benedenverdieping + 1 slaapkamer gestuukt. Vloeren, ramen, kozijnen etc. waren van te voren netjes afgeplakt. Een week later is alles latex gespoten en zijn 2 wanden ook nog van een kleur voorzien. Alle is na die tijd ook weer opgeruimd en zeer netjes achtergelaten. Zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Communicate met Eugene was prettig. Regelmatig even een belletje tussendoor of alles naar wens verliep. Vooraf duidelijke offerte ontvangen, je weet precies wat je kwijt bent en komt niet voor verrassingen te staan. Zeker een aanrader!
    Beoordeeld op 11 jul 2020

Renovlies behang: 150 m2 muur (appt 70m2); 4 kamers

Top: -Eugène is goed bereikbaar en wil graag een tevreden klant -Tijd tussen meetafspraak, offerte en aan de slag was supersnel -Ruim binnen de afgesproken termijn uitgevoerd -Behangers+schilders Leroy en Chandor hebben goede kwaliteit werk geleverd -Garantie van 6 jaar is fijn! Kan beter: -Aan het eind van de klus nalopen met opdrachtgever, nu moesten ze een keer terugkomen om een aantal dingen netjes af te werken (bijv. dekking verf, randen en bobbels onder het behang) -Prijs voor een extra kleur was mij niet duidelijk voor de inmeetafspraak
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 9 jul 2020

Renovlies behang: 4 kamers

Klus werd snel opgepakt en het resultaat is heel goed: prachtig werk geleverd. Het tijdschema werd wat anders, en dat werd niet altijd helder gecommuniceerd. Maar uiteindelijk is het resultaat het belangrijkste, en dat zat wel goed.