Review door Werkspot-gebruiker uit LeidschendamWerkspot-gebruiker uit LeidschendamBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 9 dec 2023Bestrating: 18 m²; garagebox; TegelsKlus snel en goed uitgevoerd; ook het stukje voor de garage opgehoogd dus in- en uitrijden gaat nu weer soepel.
Review door Werkspot-gebruiker uit OostvoorneWerkspot-gebruiker uit OostvoorneBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 28 nov 2023Bestrating: 15 m²; In de schuur; TegelsDonny heeft onze schuur betegeld. We zijn enorm blij met het resultaat. Super vriendelijk en ze hebben goed rekening gehouden met onze wensen!
Review door Yvonne Kooy, PijnackerYvonne Kooy, PijnackerBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 25 nov 2023Bestrating: 4 m²; Tuin of Patio, Om de schuur opgehoogd bestraat wo...De klus is goed uitgevoerd We zijn erg tevreden Met Donny Erg goed in zijn werk en Klantvriendelijk👍👍👍👍👍
Review door Werkspot-gebruiker uit Den HaagWerkspot-gebruiker uit Den HaagBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 28 okt 2023Bestrating: 2 m²; Tuin of Patio; KlinkersDonny is een vriendelijke vent die verstand heeft van bestrating. Blij met het resultaat!
Review door Werkspot-gebruiker uit DelftWerkspot-gebruiker uit DelftBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 26 okt 2023Bestrating: 8 m²; Oprit; betreft uitsluitend bestaande grindtegels...Sympathiek en professioneel, goed resultaat
Review door Toni Pintar, LeidenToni Pintar, LeidenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 12 okt 2023Bestrating: 3 m²; Tuin of Patio; Tegels, Concrete Tiles, similar to...
Review door Werkspot-gebruiker uit Hoek van HollandWerkspot-gebruiker uit Hoek van HollandBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 13 sep 2023Bestrating: 25 m²; Tuin of Patio; Tegels
Review door Werkspot-gebruiker uit Den HaagWerkspot-gebruiker uit Den HaagBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 1 sep 2023Bestrating: 1 m²; Tuin of Patio; BakstenenWerkt snel en nauwkeurig. Blij met het resultaat!
Review door Werkspot-gebruiker uit RotterdamWerkspot-gebruiker uit RotterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 11 mei 2023Bestrating: 2 m²; Tuin of Patio, Looppad of stoep, Tuinpaden; KlinkersNetjes en snel uitgevoerd. Prettige communicatie.
Review door Jan, Den HaagJan, Den HaagBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 6 mei 2023Bestrating verwijderen: 3 m²Afspraak werd op tijd uitgevoerd. Uitermate vriendelijke benadering. Snel en degelijk uitgevoerd. Mijn voorkeur voor een volgende keer!!