Duran ElektroTechnischBedrijf

Duran ElektroTechnischBedrijf beoordelingen (545)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Soesterberg
    Beoordeeld op 16 feb 2014
    Groepenkast vervangen + 2 nieuwe groepen maken
    Opdracht werd op de dag van uitvoer door een andere vakman teruggegeven. Duran was de tweede via de biedingen dus hem gebeld en hij kon dezelfde dag nog langskomen om te kijken. Toen hij aankwam had hij 3 man bij zich en ze zijn meteen begonnen. Uiteindelijk werden er nog een aantal problemen gevonden in de oude bedrading en die heeft hij ook gelijk opgelost (tegen meerprijs). Al met al zeer snelle service door een vakman die weet wat hij doet.
  • Review door Robbert, Zoetermeer
    Beoordeeld op 12 feb 2014
    Groepenkast vervangen
    Duran heeft bij mij een nieuwe groepenkast geplaatst, en een aardpen geslagen, voor een redelijke prijs. Hij heeft de aardpen aansluiting net weggewerkt, en de groepenkast snel geplaatst. Hoewel niet overeengekomen, heeft hij toch de groepenkast aangesloten (tot grote tevredenheid; bespaard mij veel tijd en priegelwerk). Duran kwam precies op tijd, doet dit werk duidelijk vaker, en is verder zeer beleefd en werkt secuur. Ik kan hem zeker aan bevelen.
  • Review door Nico, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 feb 2014
    Groepenkast vervangen en wandcontactdozen plaatsen
    Duran heeft met 3 man in 1 ochtend een groepenkast vervangen en stopcontacten geplaatst en leidingen ingefreesd. Dit ging er snel en netjes (de gefreesde leidingen waren zelfs afgewerkt met stuc)
  • Review door Gerard, Tull en 't Waal
    Beoordeeld op 31 jan 2014
    groepenkast vervangen en verplaatsen
    Wij wilden onze nwe groepenkast zo smal mogelijk houden om hem netjes te kunnen wegwerken. Dit betekende een hoop hoofdbrekens voor Duran maar hij heeft het keurig voor elkaar gekregen en ondanks dat het werk mede daardoor tegenviel heeft hij zich aan de prijsafspraak gehouden. Zeker een aanrader.
    Beoordeeld op 29 jan 2014
    2 kabels door trekken
    Duran en zijn werknemer hebben bij ons 2 kabels doorgetrokken. Dit was verschillende andere bedrijven niet gelukt vanwege een slechte buis. Duran wist dit klusje echter binnen 2 uur te klaren en voor een hele nette prijs. Werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Hij kwam zijn afspraken na en was zeer correct en vriendelijk. Perfect dus. Kortom, zoekt u een betrouwbare professional dan bent u bij Duran aan het goede adres.
    (Bewerkt op 8 jan 2018)
  • Review door Kasper, Wageningen
    Beoordeeld op 29 jan 2014
    2 groepen naar zolder aanleggen
    Gelijk vanaf de eerste communicatie ben ik erg tevreden over Duran. Hij communiceert helder, afspraken zijn gelijk duidelijk. Hij was niet de goedkoopste bieder bij de opdracht, maar door zijn manier van communiceren en de eerdere referenties hadden we in Duran meer vertrouwen dan in andere bieders, dus de klus door hem laten doen. Vervolgens bij het uitvoeren van de klus pakt hij het gelijk netjes aan. Er was een kleine tegenslag tijdens de klus die niet aan Duran lag, maar dat heeft hij gelijk netjes opgelost en alles uiteindelijk zelfs nog netter opgeleverd dan afgesproken, en dat alles zonder meerprijs. Na afloop even langs de klus gelopen, waarbij je merkt dat hij een trotse vakman is, die graag laat zien wat hij gedaan heeft. Alles bij elkaar een erg goed uitgevoerde opdracht en als ik ooit weer een elektricien nodig heb, dan laat ik het zonder twijfel gelijk weer door Duran doen!
  • Review door Sayf, Vianen
    Beoordeeld op 28 jan 2014
    Nieuwe groepenkast plaatsen (vervangen)
    Vriendelijk, netjes, zorgvuldig en klantgericht. Zo is Duran het beste te beschrijven. Op zaterdag klus geplaatst en op dinsdag middag kwam Duran al een nieuwe groepenkast plaatsen. Ziet er netjes uit. Een aanrader!
  • Review door Robert, Nieuwegein
    Beoordeeld op 28 jan 2014
    Groepenkast uitbreiden met 3 groepen
    Had op korte termijn een vakman nodig die uitbreiding in de meterkast kon realiseren, Duran heeft dit uitgevoerd naar volle tevredenheid. Zeer flexibel en nog belangrijker dat Duran erg vriendelijk was, in deze tijd soms een uitzondering waar menigeen lering van kan trekken. Zou hem zeker aanbevelen aan een ieder die een vakman zoekt!!
    Beoordeeld op 27 jan 2014
    inductie kookplaat aansluiten
    Ik heb een 10 gegeven omdat alles gewoon naar wens ging. Hele vriendelijk een transparante en beleefde mensen die goed hun werk doen. En ze overleggen alles heel goedt, zodat alles naar wens verloopt. Alles valt te overleggen. Een echte aanrader.
  • Review door Rick, Eindhoven
    Beoordeeld op 24 jan 2014
    Oude groepenkast vervangen
    In eerste instantie wilde ik alleen de groepenkast vervangen en meteen een extra groep bijplaatsen ivm de verbouwing van onze keuken. Al snel kwam ik erachter dat ik veel meer groepen nodig had om aan de huidige eisen te voldoen. Probleem was echter dat ik maar 1 PVC-leiding naar de keuken had lopen. Samen met Dhr. Duran de mogelijkheden besproken en toen voor de optie EnergyBox van Hager gegaan; hiermee wordt er een soort subgroepenkast in de keuken aangelegd via die enkele 19mm PVC-leiding waardoor je in de keuken nog eens 4 groepen of meer groepen krijgt (max 25A totaal) en evt 3 fasen. Erg mooi systeem, wel kostbaar, maar inbouw apparatuur en dergelijke is ook heel makkelijk hierop aan te sluiten (zonder frezen etc), plus dat er aan de norm wordt voldaan (ivm verzekering). Dhr. Duran is alle afspraken nagekomen, heeft snel en net werk afgeleverd, ik werd ook constant op de hoogte gehouden en hij dacht ook goed mee tijdens de klus en kwam dus met vragen en suggesties; erg fijn! Ik kan daarom ook iedereen aanraden om niet te twijfelen, maar voor Duran ETB te kiezen!