Wat een vakman! Gisteren een opdracht geplaatst, vanochtend voltooid. In een kleine anderhalf à twee uur heeft de bijzonder vriendelijke Duran mijn oude groepenkast vervangen voor een toekomstproof model met drie aardlekken, een aparte kookgroep en beltrafo. Hij plaatste ook meteen het alarm op een aparte eigen groep. Ook adviseerde hij om mijn geknutsel met een verlengsnoer anders aan te pakken, door twee vaste, geaarde contactdozen te installeren. Ook het overige gedateerde kabelwerk heeft Duran prachtig vervangen en weggewerkt. Had ik eergisteren nog een ongelofelijk ouderwetse, gevaarlijke meterkast; sinds vandaag kan ik vol trots de meterkast aan vrienden en familie laten zien.
Duran en zijn team werkt snel, efficiënt, veilig, zeer nauwkeurig en maakt gebruik van materiaal van de beste merken voor een hele mooie prijs. Van tevoren hebben we goed besproken wat er ging gebeuren. Duran is bijzonder oplossingsgericht, maar zal niet zomaar iets ondernemen voordat gezamenlijk goed is doorgenomen. Zo gingen we aanvankelijk uit van 2 aardlekschakelaars en 8 groepen, maar na ons gesprek ben ik blij dat we voor de uitgebreidere versie hebben gekozen.
Na afloop hebben we direct een mogelijke forse vervolgklus besproken. Als iemand die krijgt, dan is dat Duran en zijn team wel.