Duran ElektroTechnischBedrijf

Duran ElektroTechnischBedrijf beoordelingen (545)

• Review door Wim, Almere
    Beoordeeld op 28 jul 2018
    Renovatie meterkast ( elektra) in woning
    Uitstekend. Als ik weer zo klus heb, bel ik Duran! Na plaatsen op werkspot en het opleveren zit minde dan 1 week. Netjes aangelegd, zie foto, met eerste klas onderdelen
  • Review door Maurice, Utrecht
    Beoordeeld op 21 jun 2018
    Elektrische installatie moderniseren (o.a. groepenkast, aardlek)
    Duran heeft mijn groepenkast heel netjes vervangen en gemoderniseerd. Hij werkt zorgvuldig, levert goede kwaliteit en ruimt alles netjes op. Tevens kwam hij met de scherpste prijs van alle aanbieders op werkspot. Dankzij de goede reviews heb ik voor hem gekozen en ben niet teleurgesteld. Volgende elektra klus zal ik zeker weer bij Duran voorleggen.
  • Review door Rene, Soest
    Beoordeeld op 29 mei 2018
    Meterkast aanpassen
    Klus is goed uitgevoerd. Zou zeker contact opnemen als ik een volgende klus heb
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bunnik
    Beoordeeld op 26 feb 2018
    Meterkast vervangen + vier extra groepen
    We hebben onze meterkast laten vervangen en uitbreiden door Duran. De communicatie voorafgaand aan de opdracht was professioneel. Alle afspraken komen ze na.. Ze dachten goed mee en gaven goed advies over de nieuwe groepen. Waren zo aardig om op mijn verzoek meteen een andere klus mee te pakken (coax kabel onder de kruipruimte doortrekken). Duran ging pas weg toen alles getest was en werkte. Werkzaamheden zijn snel, netjes en professioneel uitgevoerd. Alles schoon achtergelaten. De factuur viel door het extra werk hoger uit, maar was nog steeds erg scherp (en niet alles werd in rekening gebracht). Kortom, we zijn erg blij met Duran en zijn mannen en bellen ze direct als we nog eens een elektricien nodig hebben!
  • Review door wieger, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 feb 2018
    Nieuwe electra uitbouw en extra electra bij verbouwing
    Duran heeft bij ons flink wat nieuwe electra aangelegd. Soms verliep het een beetje chaotisch (kwam ook doordat er nogal veel anderen aan het werk waren) Maar uiteindelijk net werk geleverd voor een nette prijs. Ook de issues die we tijdens het werk tegenkwamen zijn netjes opgelost.
  • Review door Rosannne, Utrecht
    Beoordeeld op 5 feb 2018
    Groepenkast vernieuwen, uitbreiden en kabels doortrekken
    Nette jongens, vriendelijk, goed in overleg, denken met je mee en werken hard!

Beste Rosanne, Bedankt voor uw opdracht en review. Hartelijk groeten, Duran Elektrotechnisch Bedrijf

Reactie geplaatst 5 feb 2018
  • Review door Maarten, De Kwakel
    Beoordeeld op 1 feb 2018
    Elektriciteit aanleggen complete woning
    Complete installatie woning gedaan. Een grote klus welke netjes in de afgesproken tijd is uitgevoerd. Zeer tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden. Duran was altijd bereikbaar dacht goed mee en tegen een goede prijs. Mocht er een volgende klus komen zou ik direct weer Duran inhuren.
    (Bewerkt op 2 feb 2018)

Beste Maarten, Nogmaals hartelijk bedankt voor uw opdracht. Met vriendelijke groeten, Duran

Reactie geplaatst 2 feb 2018